Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Fysiotherapeuten

Heeft u klachten bij het bewegen? Of bent u aan het herstellen van een operatie? Voor advies, ondersteuning en begeleiding kunt u terecht bij de fysiotherapeuten van Patyna.

Wat doet een fysiotherapeut?

De fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden. Met adviezen en oefeningen zorgt onze fysiotherapeut ervoor dat u weer goed kunt (trap)lopen, fietsen, wassen en aankleden. Ook als u last heeft van de gevolgen van een beroerte, COPD of de ziekte van Parkinson kunnen onze fysiotherapeuten uitkomst bieden. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen.

Wat kost een fysiotherapeut?

Woont u in één van de locaties van Patyna?

Dan kan vergoeding plaats vinden vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), afhankelijk van uw geïndiceerde zorgzwaartepakket. Is er sprake van geriatrische revalidatiezorg, dan wordt uw behandeling door de zorgverzekeraar vergoed.

Woont u thuis?

Ook dan kunt u behandeling ontvangen. Dit kan vergoed worden door uw zorgverzekeraar, of in sommige gevallen door de Wlz (als u een indicatie van het CIZ heeft).

Eigen bijdrage

Voor behandeling kan er sprake zijn van een eigen bijdrage en/of een eigen risico. Het is belangrijk na te vragen bij uw zorgverzekeraar op welke wijze u bent verzekerd.

Afspraak maken met een fysiotherapeut

Wilt u een afspraak maken met één van onze fysiotherapeuten? Neem dan contact op met het behandelteam:

T. 0515 - 428 341
E. behandelteam@patyna.nl