Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Logopedisten

Onze logopedisten kunnen u helpen bij moeilijkheden op het gebied van taal, spraak, slikken, gehoor of ademen. Ze bespreken met u in welke situaties u problemen ondervindt. Vervolgens wordt samen gezocht naar een passende oplossing voor u en uw omgeving.

Wat doet een logopedist?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor de genoemde problemen. Denk aan regelmatig verslikken na een CVA, slecht te verstaan zijn als gevolg van de ziekte van Parkinson of te weinig lucht ervaren als COPD-cliënt.

De logopedisten begeleiden u door middel van onderzoek, therapie en/of advies op maat. Een behandeling door een logopedist vindt plaats op één van de locaties van Patyna of bij u thuis.

Wat kost een logopedist?

Woont u in één van de locaties van Patyna?

Dan kan vergoeding plaats vinden vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), afhankelijk van uw geïndiceerde zorgzwaartepakket. Is er sprake van geriatrische revalidatiezorg, dan wordt uw behandeling door de zorgverzekeraar vergoed.

Woont u thuis?

Ook dan kunt u behandeling ontvangen. Dit kan vergoed worden door uw zorgverzekeraar, of in sommige gevallen door de Wlz (als u een indicatie van het CIZ heeft).

Eigen bijdrage

Voor behandeling kan er sprake zijn van een eigen bijdrage en/of een eigen risico. Het is belangrijk na te vragen bij uw zorgverzekeraar op welke wijze u bent verzekerd.

Afspraak maken met een logopedist

Wilt u een afspraak maken met één van onze logopedisten? Neem dan contact op met het behandelteam:

T. 0515 - 428 341
E. behandelteam@patyna.nl