Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Leven in vrijheid

Vrijheidsbeperkende maatregelen hebben vaak een negatieve invloed op de kwaliteit van iemands leven. Steeds meer zorgverleners en -organisaties willen daarom deze maatregelen verminderen.

Tijdens de training 'Leven in vrijheid' kijken we samen welke vrijheidsbeperkende maatregelen bewust en onbewust worden genomen. Ook bespreken we alternatieven als het gaat om zorg en dwang. De training bestaat uit een introductie door onze specialist ouderengeneeskunde en/of psycholoog. De introductie dient als basis voor de workshops. U kunt kiezen uit zes workshops:

In de workshops bespreken we in kleine groepen concrete en praktische zaken. Ook krijgen de deelnemers de gelegenheid om dilemma's in te brengen en zelf te oefenen met praktijksituaties.

U kunt ervoor kiezen om het volledige programma te volgen (introductie en zes workshops). Ook is het mogelijk om de workshops als losse onderdelen af te nemen. In een centrale afsluiting is het mogelijk om specifieke onderwerpen multidisciplinair te bespreken.

Praktische informatie

Wat:Presentaties in combinatie met workshops
Voor wie:Medewerkers in de (thuis)zorg
Duur van de training:Afhankelijk van de gewenste uitvoering
Aantal deelnemers:Afhankelijk van de gewenste uitvoering
Aantal docenten:Afhankelijk van de gewenste uitvoering
Data:In overleg
Locatie:In overleg
KostenIn overleg

Contact

Voor meer informatie over het volledige programma of de losse workshops kunt u contact opnemen met het behandelteam via 0515 - 428 341.