Dagbesteding

U woont zelfstandig, maar door lichamelijke of geestelijke beperkingen kunt u niet meer het actieve leven leiden, dat u gewend was. U vindt het bijvoorbeeld moeilijk om de dag door te komen of u mist de sociale contacten met leeftijdsgenoten. Meldt u zich dan aan voor de dagbesteding in één van onze woonzorgcentra.

De dagbesteding brengt gezelligheid, ontspanning en afleiding. Het is een ontmoetingsplaats waar onder professionele begeleiding een gestructureerd en afwisselend dagprogramma wordt aangeboden. Gezamenlijk koffie drinken en warm eten, met elkaar een spel spelen of gewoon een praatje maken. Kortom: een prettige invulling voor één of meerdere dagdelen per week. Ook voor uw partner of mantelzorger kan de dagbesteding tijdelijk een fijne verlichting zijn.

Voor dagbesteding heeft u een indicatie nodig. Patyna kan u ondersteunen bij het indienen van zo'n aanvraag. Belt u met één van onze zorgbemiddelaars via 0515 - 853 845. Zij verbinden u graag door. Wilt u weten welke locaties dagbesteding bieden? Ook hiervoor kunt u terecht bij onze zorgbemiddelaars.