Wasservice

Bent u ouder dan 65 jaar en woont u in een servicewoning dichtbij één van onze woonzorgcentra? Dan kunt u voor het wassen, drogen, strijken en opvouwen van uw wasgoed gebruik maken van onze wasservice. Een deel van het wasgoed wassen wij in onze eigen vestigingen, het andere deel besteden wij uit.

Wij reinigen linnengoed, beddengoed en boven- en onderkleding. U kunt uw wasgoed vijf dagen per week inleveren bij één van onze woonzorgcentra. U bepaalt dus zelf hoe vaak u gebruik maakt van de wasservice. U moet uw was wel altijd zelf (laten) halen en brengen.

Wij kunnen uw wasgoed alleen verzorgen wanneer u naammerkjes in uw kleding heeft. Dit kunnen wij voor u regelen. Wij brengen hiervoor wel een bescheiden bijdrage in rekening. De kosten voor de wasservice zijn afhankelijk van het wasgoed dat u laat reinigen. Voor sommige spullen betaalt u per stuk, soms bereken we de prijs per kilogram. U kunt uw kleding ook laten stomen. Heel gemakkelijk dus. Wilt u meer informatie over deze service? Of wilt u zich hiervoor aanmelden? Neemt u dan contact op met één van onze locaties.