Mei elkoar!

Diëtisten

De diëtisten van het Behandelteam Patyna helpen uw cliënten bij het samenstellen van een goede, gevarieerde en gezonde voeding. De wensen, mogelijkheden en beleving van de cliënt staan centraal.

De diëtisten zijn werkzaam in woonzorgcentra en bij de cliënt thuis. Ook kan de behandeling vanuit de thuissituatie op één van onze locaties plaatsvinden.

Een cliënt doorverwijzen

Wij zijn aangesloten bij Zorgdomein. Via Zorgdomein kunt u cliënten naar ons doorverwijzen. U vindt ons eerstelijns aanbod onder Geriatrie, Ouderengeneeskunde en Paramedische zorg. Ook kunt u gebruik maken van het verwijsformulier.

Wilt u eerst overleg over een specifieke hulpvraag, dan kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze diëtisten via het secretariaat van het behandelteam. Uw cliënt kan bij de eigen zorgverzekeraar navragen of de behandeling wordt vergoed.

Wat kan de diëtist voor u betekenen?

Op aanvraag verzorgen onze diëtisten klinische lessen of scholing over bijvoorbeeld decubitus, ondervoeding, drinkvoeding en slikproblemen. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen.

Informatie over de diëtisten

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met het behandelteam:

T. 0515 - 428 341
E. behandelteam@patyna.nl