Mei elkoar!

Ergotherapeuten

De ergotherapeuten van het Behandelteam Patyna kunnen worden ingezet als uw cliënt moeite heeft met dagelijkse activiteiten, die eigenlijk automatisch horen te gaan, maar niet meer (volledig) lukken.

De ergotherapeuten zijn werkzaam in woonzorgcentra en bij de cliënt thuis. Ook kan de behandeling vanuit de thuissituatie op één van onze locaties plaatsvinden.

Een cliënt doorverwijzen

Wij zijn aangesloten bij Zorgdomein. Via Zorgdomein kunt u cliënten naar ons doorverwijzen. U vindt ons eerstelijns aanbod onder Geriatrie, Ouderengeneeskunde en Paramedische zorg. Ook kunt u gebruik maken van het verwijsformulier.

Wilt u eerst overleg over een specifieke hulpvraag, dan kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze ergotherapeuten via het secretariaat van het behandelteam. Uw cliënt kan bij de eigen zorgverzekeraar navragen of de behandeling wordt vergoed.

Wat kan de ergotherapeut voor u betekenen?

Op aanvraag verzorgen onze ergotherapeuten klinische lessen of scholing, bijvoorbeeld over het nut en effect van bewegen bij ouderen. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen.

Informatie over de ergotherapeuten

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met het behandelteam:

T. 0515 - 428 341
E. behandelteam@patyna.nl