Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Fysiotherapeuten

De fysiotherapeuten van het Behandelteam Patyna zijn gespecialiseerd in de behandeling van klachten, die zich voordoen het bewegen. Samen met de fysiotherapeut werkt uw cliënt aan de zelfredzaamheid.

De fysiotherapeuten zijn werkzaam in verzorgingshuizen en bij de cliënt thuis. Ook kan de behandeling vanuit de thuissituatie op één van onze locaties plaatsvinden.

Een cliënt doorverwijzen

Wij zijn aangesloten bij ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u cliënten naar ons doorverwijzen. Ook kunt u gebruik maken van het verwijsformulier. Uw cliënt kan bij de eigen zorgverzekeraar navragen of de behandeling wordt vergoed.

Wat kan de fysiotherapeut voor u betekenen?

Onze fysiotherapeuten geven op aanvraag advies en voorlichting, onder andere in de vorm van symposia of trainingen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het geven van transfer-training, valpreventie, ondersteuning in de problematiek van de ouder wordende mens, bijvoorbeeld bij non-fixatie, en belevingsgerichte zorg. De fysiotherapeuten hebben een overzicht van hun producten gebundeld in een productenboek. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Informatie over de fysiotherapeuten

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met het behandelteam:

T. 0515 - 428 341
E. behandelteam@patyna.nl