Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Fysiotherapeuten

De geriatriefysiotherapeuten van het Behandelteam Patyna zijn gespecialiseerd in de behandeling van klachten, die zich voordoen bij het bewegen. Samen met de geriatriefysiotherapeut werkt uw cliënt aan de zelfredzaamheid.

De geriatriefysiotherapeuten zijn werkzaam in verzorgingshuizen en bij de cliënt thuis. Ook kan de behandeling vanuit de thuissituatie op één van onze locaties plaatsvinden.

Een cliënt doorverwijzen

Wij zijn aangesloten bij ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u cliënten naar ons doorverwijzen. Ook kunt u gebruik maken van het verwijsformulier. Uw cliënt kan bij de eigen zorgverzekeraar navragen of de behandeling wordt vergoed.

Wat kan de geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Onze geriatriefysiotherapeuten geven op aanvraag advies en voorlichting, onder andere in de vorm van symposia of trainingen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het geven van transfer-training, het maken van een valanalyse, ondersteuning in de problematiek van de ouder wordende mens, bijvoorbeeld belevingsgerichte zorg. De geriatriefysiotherapeuten hebben een overzicht van hun producten gebundeld in een productenboek. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Informatie over de geriatriefysiotherapeuten

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met het behandelteam:

T. 0515 - 428 341
E. behandelteam@patyna.nl