Mei elkoar!

(Geriatrie)Fysiotherapeuten

De (geriatrie)fysiotherapeuten van het Behandelteam Patyna zijn gespecialiseerd in de behandeling van klachten, die zich voordoen bij het bewegen. Samen met de (geriatrie)fysiotherapeut werkt uw cliënt aan de zelfredzaamheid.

De (geriatrie)fysiotherapeuten zijn werkzaam in woonzorgcentra en bij de cliënt thuis. Ook kan de behandeling vanuit de thuissituatie op één van onze locaties plaatsvinden.

Een cliënt doorverwijzen

Wij zijn aangesloten bij Zorgdomein. Via Zorgdomein kunt u cliënten naar ons doorverwijzen. U vindt ons eerstelijns aanbod onder Geriatrie, Ouderengeneeskunde en Paramedische zorg. Ook kunt u gebruik maken van het verwijsformulier.

Wilt u eerst overleg over een specifieke hulpvraag, dan kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze (geriatrie)fysiotherapeuten via het secretariaat van het behandelteam. Uw cliënt kan bij de eigen zorgverzekeraar navragen of de behandeling wordt vergoed.

Wat kan de (geriatrie)fysiotherapeut voor u betekenen?

Op aanvraag verzorgen onze (geriatrie)fysiotherapeuten advies en voorlichting, onder andere in de vorm van symposia of trainingen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het geven van transfer-training, het maken van een valanalyse, ondersteuning in de problematiek van de ouder wordende mens, bijvoorbeeld belevingsgerichte zorg. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Informatie over de (geriatrie)fysiotherapeuten

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met het behandelteam:

T. 0515 - 428 341
E. behandelteam@patyna.nl