Mei elkoar!

(GZ-)psychologen

De (GZ-)psychologen van het Behandelteam Patyna zijn gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van ouderen met een complexe zorgvraag. Denk hierbij aan depressie, angst of verwardheid, maar ook geheugen of gedragsproblematiek met bijkomende co-morbiditeit. Onze psychologen staan uw cliënt bij en zorgen voor behandeling op maat.

De (GZ)psychologen zijn werkzaam in woonzorgcentra en bij de cliënt aan huis. Ook kan de behandeling vanuit de thuissituatie op één van onze locaties plaatsvinden.

Een consult aanvragen

Wij zijn aangesloten bij Zorgdomein. Via Zorgdomein kunt u cliënten naar ons doorverwijzen. U vindt ons eerstelijns aanbod onder Geriatrie, Ouderengeneeskunde en Paramedische zorg. Ook kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier.

Wilt u eerst overleg over een specifieke hulpvraag, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze psychologen via het secretariaat van het behandelteam. Uw cliënt kan bij de eigen zorgverzekeraar navragen of de behandeling wordt vergoed.

Wat kan de psycholoog voor u betekenen?

Op aanvraag verzorgen onze psychologen klinische lessen ter verbreding en/of verdieping van de kennis van zorgteams. Bij gedragsproblematiek initiëren zij teambesprekingen voor omgangsadviezen. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen.

Informatie over de psychologen

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met het behandelteam:

T. 0515 - 428 341
E. behandelteam@patyna.nl