Mei elkoar!

Logopedisten

De logopedisten van het Behandelteam Patyna bieden hulp bij moeilijkheden op het gebied van taal, spraak, slikken en ademen.

De logopedisten zijn werkzaam in woonzorgcentra en bij de cliënt aan huis. Ook kan de behandeling vanuit de thuissituatie op één van onze locaties plaatsvinden.

Een cliënt doorverwijzen

Wij zijn aangesloten bij Zorgdomein. Via Zorgdomein kunt u cliënten naar ons doorverwijzen. U vindt ons eerstelijns aanbod onder Geriatrie, Ouderengeneeskunde en Paramedische zorg. Ook kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier.

Wilt u eerst overleg over een specifieke hulpvraag, dan kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze logopedisten via het secretariaat van het behandelteam. Uw cliënt kan bij de eigen zorgverzekeraar navragen of de behandeling wordt vergoed.

Wat kan de logopedist voor u betekenen?

Op aanvraag verzorgen onze logopedisten klinische lessen of scholing over bijvoorbeeld slikproblemen, afasie of Parkinson. Ook kunt u een specifieke vraag bij het team neerleggen. We kijken dan of de logopedisten een scholing op maat kunnen aanbieden. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen.

Informatie over de logopedisten

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met het behandelteam:

T. 0515 - 428 341
E. behandelteam@patyna.nl