Balk

In een moderne woonwijk in Balk staan vier kleinschalige zorgwoningen, waar ouderen met dementie onder professionele begeleiding kunnen wonen: de Jelle Meineszhof. In de Jelle Meineszhof proberen we zoveel mogelijk de thuissituatie te benaderen. Dit ziet u niet alleen terug in de inrichting, maar ook in de dagelijkse omgang met elkaar.

In de Jelle Meineszhof kunnen in totaal 32 cliënten wonen. Door de kleinschaligheid van de woonvoorziening en een vast team van medewerkers is er veel persoonlijke aandacht. De Jelle Meineszhof is op een prettige en huiselijke manier ingericht. Als bewoner heeft u een eigen appartement met douche en toilet. Het is uiteraard toegestaan om uw kamer naar persoonlijke smaak in te richten. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken voor ontmoeting en samenzijn met uw medebewoners. De dagelijkse huishoudelijke taken, zoals wassen en koken, doen we zelf. Door de activiteitenbegeleiders worden regelmatig gezellige activiteiten en uitjes georganiseerd. Ook uw familieleden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een uitje of activiteit.

Facebook-ambassadeur
De Jelle Meineszhof heeft een eigen ambassadeur: Wiesje van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's. Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.