Blauwhuis

In het centrum van Blauwhuis vindt u woonzorgcentrum Teatskehûs. U ervaart er gezelligheid en geborgenheid met alle servicediensten en goede zorg binnen handbereik. Dit geldt voor zowel de aanleunwoningen, waar u zonder indicatie kunt wonen, als de appartementen van het woonzorgcentrum.

Bij binnenkomst waant u zich direct in een vertrouwde, ontspannen omgeving waar u zich snel thuis zult voelen. Er hangt een gemoedelijke, gezellige sfeer. Medewerkers, bewoners en vrijwilligers gaan op gelijke voet met elkaar om. Het gebouw is voorzien van allerlei technische snufjes, die het wonen prettig en makkelijk maken. Er zijn 26 zorgappartementen en 18 aanleunwoningen, die u een mooi uitzicht bieden over de dorpsstraat en de rustieke tuin. Teatskehûs voorziet niet alleen in een zorgbehoefte voor ouderen, maar het heeft ook een sociaal maatschappelijke functie binnen het dorp. Iedereen is welkom bij bijvoorbeeld de activiteiten, de kapper, maar ook in het restaurant. Teatskehûs is dus voor zowel jong als oud een plek om naartoe te gaan.

Facebook-ambassadeur
Blauwhuis heeft een eigen ambassadeur: Greetje van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's. Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.