Mei elkoar!


Welkom bij

TEATSKEHÛS

Vitusdijk 2

8615 LM Blauwhuis

0515 - 571 900

info@patyna.nl


Over de locatie

Woonzorgcentrum Teatskehûs is het kloppend hart van Blauwhuis. Een plek waar vele dorpsgenoten naartoe komen vanwege de vele voorzieningen, alle leuke activiteiten en de goede zorg. Kortom: een omgeving waar u zich snel thuis voelt.

De gezelligheid van het woonzorgcentrum ervaart u meteen bij binnenkomst. Er is altijd reuring. Het Teatskehûs telt 26 ruime en rolstoelvriendelijke appartementen. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet.

Aanleunwoningen

Aan het Teatskehûs zijn 18 aanleunwoningen gekoppeld. De aanleunwoningen zijn eigendom van een woningcorporatie. U huurt dus van de woningcorporatie. Voor eventuele zorg kunt een beroep doen op Thuiszorg Patyna. Lees hier meer over het wonen in een aanleunwoning.

Wat is er te doen?

In het Teatskehûs is altijd wat te doen. We werken veel samen met de basisschool in het dorp. De kinderen komen regelmatig bij ons over de vloer, bijvoorbeeld om pannenkoeken te bakken of met de bewoners de moestuin te verzorgen. In ons mooie atrium is regelmatig een optreden of een expositie.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in het Teatskehûs en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van het Teatskehûs praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen die spelen op de locatie. De cliëntenraad van het Teatskehûs bestaat uit:

  • Dhr. J.M.F Aupers voorzitter

  • Dhr. K. Brunott

  • Dhr. T. Brouwer

  • Mw. T. Spronk

  • Mw. J. Kroes

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact met op met de cliëntenraad via 0515 - 571 900.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in het Teatskehûs!

Hylkje werkt in het Teatskehûs en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Hylkje van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
8.5

Patyna, locatie Teatskehûs is 7 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.5.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering