Bloemkamp

Aan de rand van Bolsward, omgeven door een groen park en op loopafstand van het levendige centrum, vindt u Bloemkamp: een modern en sfeervol woonzorg- en behandelcentrum voor ouderen. In Bloemkamp is het prettig wonen dankzij de hoge kwaliteit van kamers, de geboden zorg, de diensten en de activiteiten.

U kunt in Bloemkamp terecht als u 24 uur per dag zorg en/of toezicht nodig heeft. Bloemkamp heeft zes afdelingen: Jasmijn, Sering, Lavendel, Rozemarijn, Goudsbloem en Balsemien. Op één van de afdelingen worden onder andere cliënten met Huntington behandeld, begeleid en ondersteund. Verder zijn er een aantal plaatsen voor dagbehandeling.

Naast de zorg is Bloemkamp ook een plek met een breed scala aan voorzieningen en faciliteiten. Zo beschikt Bloemkamp over een restaurant, een zwembad, een winkeltje, een kapsalon en een fitnessruimte. Onze betrokken medewerkers en vrijwilligers organiseren regelmatig activiteiten, waar u aan mee kunt doen als u dat wilt. Ook bewoners van appartementencomplex Floridusstate zijn van harte welkom.

Facebook-ambassadeur
Bloemkamp heeft een eigen ambassadeur: Froukje van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's. Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.