Mei elkoar!

Welkom bij

BLOEMKAMP

Floridus Campuslaan 1

8701 AK Bolsward

0515 - 572 944

info@patyna.nl


Over de locatie
Aan de rand van Bolsward, omgeven door een groen park en op loopafstand van het levendige centrum, vindt u Bloemkamp: een sfeervol woonzorg- en behandelcentrum voor ouderen. Een prettige locatie om te wonen door de goede zorg, de voorzieningen en de vele activiteiten.

Wonen in Bloemkamp is als een warm bad. In de grote, centrale hal van Bloemkamp heerst altijd een gezellige en levendige drukte. Het is de plek waar cliënten en bezoekers elkaar ontmoeten. In Bloemkamp bieden we ook zorg aan cliënten met een bijzonder ziektebeeld: Huntington. Naast de vele voorzieningen heeft Bloemkamp mooie binnentuinen met terrassen.

Wat is er te doen?

De activiteitenbegleiding van Bloemkamp organiseert vele activiteiten waar u aan mee kunt doen. Naast de vaste activiteiten, die iedere week terug komen, zijn er ook afwisselende activiteiten gerelateerd aan seizoenen of jaarlijkse evenementen. Uniek is ook het grote aanbod van activiteiten op het gebied van beweging en muziek. Maar ook een tochtje op de duofiets met een vrijwilliger kan! Daarnaast beschikt Bloemkamp over een rolstoelbus voor uitstapjes.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in Bloemkamp en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. De geestelijk verzorger van Bloemkamp is Aart Veldhuizen.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

De cliëntenraad van Bloemkamp behartigt de gemeenschappelijke belangen en is de spreekbuis van alle cliënten. De leden van de cliëntenraad zijn regelmatig aanwezig bij activiteiten of drinken een kopje koffie samen met de cliënten. Lees hier meer over de cliëntenraad van Bloemkamp.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in Bloemkamp!

Elske werkt in Bloemkamp en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Elske van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.1

Patyna, locatie Bloemkamp is 101 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering