Floridusstate

Door een gang verbonden met Bloemkamp ligt het appartementencomplex Floridusstate. In deze moderne appartementen woont u geheel zelfstandig.

Als bewoner kunt u gebruik maken van de zorg en service van Bloemkamp, zoals het zwembad, het restaurant, de fitnessruimte en de kapper. Dat levert een prettige combinatie van woon-comfort en leefgemak op en dat maakt Floridusstate een zeer geliefde woonlocatie. 

Ruim en divers
Floridusstate bestaat uit 25 appartementen. De appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen. Ieder appartement heeft een parkeerplaats bij het complex. Daarnaast kan eventueel gebruik worden gemaakt van het parkeerterrein van Bloemkamp.

De appartementen op de begane grond hebben een terras. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van een (inpandig) balkon. Ieder appartement heeft dus een fraaie buitenruimte waar u bij mooi weer van kunt genieten.

De appartementen zijn ruim. De woonoppervlakte en indeling is per appartement verschillend, waardoor Floridusstate aan veel woonwensen tegemoet komt. Alle appartementen zijn rolstoelvriendelijk, hebben luxe sanitaire voorzieningen en een moderne keuken.

Huurprijzen
De appartementen in Floridusstate zijn zelfstandige huurwoningen. Voor de huurrpijzen verwijzen wij u graag naar het overzicht huurprijzen per 1 juli 2016.

Appartement type A
Wilt u ruimte en een tweede slaapkamer voor logés of als hobbykamer? Appartement type A is ruim bemeten en kenmerkt zich door een praktische indeling van mooie leefruimtes.

Appartement type B
Zoekt u een gezellig appartement voor één of twee personen? Appartement type B biedt u de combinatie van modern wooncomfort en praktische leefruimtes.

Appartement type C
Hoeft het wat u betreft niet allemaal recht en strak en mag de indeling wel wat speelser? Appartement type C is op de hoek gelegen en hierdoor afwijkend van vorm.

Meer informatie
Wilt u meer weten over wonen in Floridusstate? Of wilt u zich inschrijven? Neemt u dan contact op met Alie van der Meer via 0515 - 572 944 of alie.vandermeer@patyna.nl.