Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Wonen in Floridusstate

Naast Bloemkamp ligt het appartementencomplex Floridusstate. In deze moderne appartementen woont u geheel zelfstandig. Voor eventuele zorg kunt u een beroep doen op team Bolsward van Thuiszorg Patyna.

Als bewoner kunt u gebruik maken van de zorg en service van Bloemkamp, zoals het zwembad, restaurant, fitnessruimte en de kapper. Dat levert een prettige combinatie van wooncomfort en leefgemak op, wat Floridusstate een erg geliefde woonlocatie maakt.

Ruim en divers

Floridusstate bestaat uit 25 appartementen. De appartementen zijn ruim. De woonoppervlakte en indeling is per appartement verschillend, waardoor Floridusstate aan veel woonwensen tegemoet komt. Alle appartementen zijn rolstoelvriendelijk, hebben luxe sanitaire voorzieningen en een moderne keuken. Ieder appartement heeft een parkeerplaats bij het complex. Ook kan er gebruik worden gemaakt van het parkeerterrein van Bloemkamp.

De appartementen op de begane grond hebben een terras. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van een (inpandig) balkon. Ieder appartement heeft dus een fraaie buitenruimte waar u bij mooi weer van kunt genieten.

Huurprijzen Floridusstate

De appartementen in Floridusstate zijn zelfstandige huurwoningen. Voor de huurprijzen verwijzen wij u graag naar het overzicht huurprijzen per 1 juli 2020.

Inschrijven voor Floridusstate

Wilt u meer weten over wonen in Floridusstate? Of wilt u zich inschrijven? Neem dan contact op met Alie van der Meer (0515 - 428 103 of alie.vandermeer@patyna.nl) of vul het inschrijfformulier in.

Bekijk hier het reglement woningtoewijzing.