Mei elkoar!

Zwembad

Het zwembad van Bloemkamp wordt niet alleen door cliënten gebruikt, maar kan ook door particulieren worden gehuurd. Het zwembad is ongeveer 6 x 6 meter en het water heeft een temperatuur van 34 graden.

Het bad heeft een beweegbare bodem tot maximaal 1,40 meter. Naast het therapeutisch gebruik door de fysiotherapeuten (voor revalidanten, cliënten van Bloemkamp en eerstelijns behandelingen) en gepland gebruik van enkele andere groepen, is het bad beschikbaar op werkdagen vanaf 16.30 uur tot 20.30 uur. In het weekend zijn er ruimere openingstijden, afhankelijk van reeds gemaakte reserveringen. In het bad kunnen groepen van maximaal acht personen zwemmen.

Huren van het zwembad
Bewoners in de regio Bolsward kunnen gebruik maken van het zwembad voor € 26,50 per uur. Bekijk de voorwaarden.

Een zwemfeestje geven
Bloemkamp biedt de mogelijkheid een zwemfeestje te geven. De prijs voor de huur van het zwembad is € 26,50 per uur. Een zwemfeestje is ook te combineren met een arrangement in ons restaurant. Speciaal voor kinderfeestjes bieden wij de volgende arrangementen aan:

Arrangement 1 (€3,10 p.p.)
Kinderfeestje met patat, kroket/frikadel en drinken

Arrangement 2 (€4,50 p.p.)
Kinderfeestje met patat, kroket/frikadel, drinken én een ijsje

Arrangement 3 (€4,95 p.p.)
Kinderfeestje met patat, kroket/frikadel, drinken, een ijsje en een zakje snoep

Alle arrangementen zijn inclusief een verrassing voor de jarige job. De arrangementsprijzen zijn exclusief de huur van het zwembad.