Mei elkoar!


Welkom bij

FLORIDUSSTATE

Floridus Campuslaan 1

8701 AK Bolsward

info@patyna.nl


Over de locatie

Aan woonzorg- en behandelcentrum Bloemkamp grenst het appartementencomplex Floridusstate. In Floridusstate woont u geheel zelfstandig. Voor eventuele zorg kunt u een beroep doen op team Bolsward van Thuiszorg Patyna.

Als bewoner van Floridusstate kunt u gebruik maken van faciliteiten in Bloemkamp, zoals het restaurant en de kapsalon. Dat levert een prettige combinatie van wooncomfort en leefgemak op, wat Floridusstate een erg geliefde woonlocatie maakt.

Ruim en divers

Floridusstate bestaat uit 25 appartementen. De appartementen zijn ruim. De woonoppervlakte en indeling is per appartement verschillend, waardoor Floridusstate aan veel woonwensen tegemoet komt. Alle appartementen zijn rolstoelvriendelijk, hebben luxe sanitaire voorzieningen en een moderne keuken. Ieder appartement heeft een parkeerplaats bij het complex. Ook kan er gebruik worden gemaakt van het parkeerterrein van Bloemkamp.

De appartementen op de begane grond hebben een terras. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van een (inpandig) balkon. Ieder appartement heeft dus een fraaie buitenruimte waar u bij mooi weer van kunt genieten.

Huurprijzen Floridusstate

De appartementen in Floridusstate zijn huurwoningen. Voor de huurprijzen verwijzen wij u graag naar het overzicht huurprijzen per 1 juli 2022.

Inschrijven voor Floridusstate

Wilt u meer weten over wonen in Floridusstate? Of wilt u zich inschrijven? Neem dan contact op met Alie van der Meer (0515 - 853 853 of alie.vandermeer@patyna.nl) of vul het inschrijfformulier in.

Bekijk hier het reglement woningtoewijzing.