Mei elkoar!

Welkom bij

HUYLCKENSTEIN

Eekwerdlaan 1

8701 LT Bolsward

0515 - 574 845

info@patyna.nl


Over de locatie

Aan de rand van Bolsward is het heerlijk wonen in woonzorgcentrum Huylckenstein. Bij ons kunt u zoveel mogelijk het leven leiden zoals u dat gewend was, aangevuld met goede zorg, handige voorzieningen en leuke activiteiten.

Huylckenstein telt 59 appartementen. De appartementen hebben een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. De appartementen zijn ruim en rolstoelvriendelijk. De appartementen hebben een balkon waar u bij mooi weer heerlijk buiten kunt zitten. Huylckenstein ligt aan de route van de fietselfstedentocht en ook de bekende Heamiel-optocht gaat langs ons woonzorgcentrum.

Wat is er te doen?

Activiteiten worden georganiseerd per huiskamer en in de soos. Ook maken we uitstapjes buiten de deur. Voor vragen over de activiteiten kunt u contact opnemen met de receptie.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een vaste contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in Huylckenstein en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. Deze medewerker is ook het aanspreekpunt voor uw naasten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Geke Cleveringa.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van het elektronisch cliëntendossier Lable Care. In dit dossier leggen we de zorgafspraken die we met elkaar maken vast. Het dossier is afgestemd op uw gewoonten en wensen. Verandert dit? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie.

Met de service 'Mijn Lable Care' kunt u het cliëntendossier altijd inzien. Ook kan informatie toegevoegd worden. Het is prettig als u of uw eerste contactpersoon een bijdrage levert aan het vullen van het levensverhaal en het (aan)vullen van gewoonten en wensen. Dit helpt ons om de zorg zo persoonlijk mogelijk te maken.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van Huylckenstein praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen, die spelen op de locatie. In de cliëntenraad van Huylckenstein zitten:

  • Dhr. J. van Dijk
  • Dhr. P. Veenstra
  • Mevr. R. Nota
  • Mevr. W. van der Werf - Snelder
  • Mevr. T. van der Velde - Terpstra

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 0515 - 580 865 of vdijkv@ziggo.nl.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in Huylckenstein!

Ashley werkt in Huylckenstein en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Ashley van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
8.0

Patyna, locatie Huylckenstein is 24 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.0.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering