Mei elkoar!

Welkom bij

HUYLCKENSTEIN

Eekwerdlaan 1

8701 LT Bolsward

0515 - 574 845

info@patyna.nl


Over de locatie

Aan de rand van Bolsward is het heerlijk wonen in woonzorgcentrum Huylckenstein. Bij ons kunt u zoveel mogelijk het leven leiden zoals u dat gewend was, aangevuld met goede zorg, handige voorzieningen en leuke activiteiten.

Huylckenstein telt 59 appartementen. De appartementen hebben een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. De appartementen zijn ruim en rolstoelvriendelijk. De appartementen hebben een balkon waar u bij mooi weer heerlijk buiten kunt zitten. Huylckenstein ligt aan de route van de fietselfstedentocht en ook de bekende Heamiel-optocht gaat langs ons woonzorgcentrum.

Aanleunwoningen

In de beschutting van Huylckenstein kunt u wonen in één van de aanleunwoningen van De Trochreed of It Uthôf. De aanleunwoningen zijn eigendom van een woningcorporatie. U huurt dus van de woningcorporatie. Voor eventuele zorg kunt een beroep doen op Thuiszorg Patyna. Lees hier meer over het wonen in een aanleunwoning.

Wat is er te doen?

In Huylckenstein is bijna iedere dag iets te doen. Ook maken we regelmatig uitstapjes buiten de deur.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in Huylckenstein en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van Huylckenstein praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen, die spelen op de locatie. In de cliëntenraad van Huylckenstein zitten:

  • Dhr. J. van Dijk
  • Mevr. T. de Witte - La Roi
  • Mevr. R. van Dongen
  • Mevr. R. Greijdanus - Van der Velde
  • Mevr. R. Nota

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 0515 - 580 865 of vdijkv@ziggo.nl.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in Huylckenstein!

Ashley werkt in Huylckenstein en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Ashley van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.0

Patyna, locatie Huylckenstein is 25 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.0.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering