Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Welkom bij

BOTNIAHUIS

Botniasteeg 5

8801 KJ Franeker

0517 - 432 000

info@patyna.nl


Over de locatie

Woonzorgcentrum Botniahuis bevindt zich in hartje Franeker. Het fraaie gebouw heeft de vorm zoals vroeger de oude hofjes werden gebouwd. Het hofje biedt een mooie binnenplaats. De appartementen bevinden zich rondom de binnenplaats. Winkels en voorzieningen in het centrum liggen op loopafstand.

In het Botniahuis zijn 23 appartementen. Alle appartementen hebben een woonkamer, slaapkamer, keukenblok en een badkamer met wastafel, douche en wc. U kunt het appartement naar eigen smaak en wens inrichten. Naast wooncomfort biedt het Botniahuis ook veel voorzieningen. Verder worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Er zit vast iets voor u bij!

Wat is er te doen?

In het Botniahuis organiseren we veel activiteiten. We horen graag wat u leuk vindt om te doen, want wij organiseren graag activiteiten, die aansluiten bij uw wensen, behoeften en gewoontes.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staat er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in het Botniahuis en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van het Botniahuis praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen, die spelen op de locatie. De cliëntenraad van het Botniahuis bestaat uit:

  • Dhr. J. Roedema (voorzitter)
  • Mevr. L. Haisma
  • Dhr. B. Pijper
  • Dhr. Y. Dijkstra
  • Mevr. H. Leicht
  • Dhr. L. Versteeg
  • Dhr. H. Hof
  • Mevr. W. Boddeüs

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact met ons op. De cliëntenraad is bereikbaar via 0517 - 432 000.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het Botniahuis? Of wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op. Wij leiden u graag rond. Wilt u een familielid, vriend(in) of kennis bezoeken? U bent van harte welkom! Wij hebben geen vaste bezoektijden.

Mia werkt in het Botniahuis en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Mia van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
7.2

Patyna, locatie Botniahuis is 9 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 7.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering