Mei elkoar!

Welkom bij

SAXENOORD

Prinses Beatrixstraat 1

8801 DA Franeker

0517- 396 641

info@patyna.nl


Over de locatie

Woonzorgcentrum Saxenoord is een sfeervolle locatie aan de rand van Franeker. De ruim 80 appartementen zijn verdeeld over verschillende afdelingen. Op iedere afdeling is een gezamenlijke huiskamer waar u uw medebewoners kunt ontmoeten. De appartementen hebben een woon-/slaapkamer of woonkamer met aparte slaapkamer. Elk appartement is voorzien van een badkamer en een kitchenette.

In het gezellige restaurant komen bewoners, familie, medewerkers en mensen uit de wijk samen voor een kop koffie, warme maaltijd of lunch. Iedere dag wordt er door de koks een verse warme maaltijd bereid met producten uit de regio. U wordt bediend door medewerkers van Wil, die hier een leerzame en zinvolle daginvulling hebben.

Saxenstate

Verbonden met Saxenoord is het appartementencomplex Saxenstate. Saxenstate is eigendom van een woningcorporatie. U huurt dus van de woningcorporatie. Voor eventuele zorg kunt een beroep doen op Thuiszorg Patyna. Lees hier meer over het wonen in Saxenstate.

Wat is er te doen?

U hoeft zich in Saxenoord niet te vervelen. De activiteitenbegeleiding organiseert diverse gezellige en leuke activiteiten, die gericht zijn op sociale contacten en ondersteuning. Schuift u bijvoorbeeld eens aan bij de bingo of speel een spelletje koersbal. U ontmoet nieuwe mensen en heeft een actieve invulling van de dag.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in Saxenoord en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van Saxenoord praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen, die voor hen belangrijk zijn. Lees hier meer over de cliëntenraad van Saxenoord.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in Saxenoord!

Beitske werkt in Saxenoord en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Beitske van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
7.7

Patyna, locatie Saxenoord is 45 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 7.7.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering