Mei elkoar!

Welkom bij

BOERENBLIJ

Jousterweg 39

8506 BG Haskerhorne

0513 - 714200

info@patyna.nl


Over de locatie

BoerenBlij is onze zorgboederij in Haskerhorne. Hier bieden we specialistische dagbesteding voor cliënten met de ziekte van Alzheimer, dementie, Parkinson en andere niet aangeboren hersenletsel of lichamelijke aandoeningen.

Op een prachtige locatie in een huiselijke sfeer kunt u zes dagen per week genieten van de geuren en kleuren van het platteland. Op het erf is van alles te doen wat bijdraagt aan het buitenzijn. Na het klussen is het goed napraten en rusten in één van onze buitenhuiskamers bij een knapperend houtvuur met een warme kom soep in de handen. Op BoerenBlij horen uiteraard ook dieren. We hebben onder andere geiten, kippen en konijnen. Met z’n allen zorgen we er voor dat onze dieren niets te kort komen. U wordt gehaald en gebracht door onze eigen chauffeurs.

Cliëntenraad

BoerenBlij heeft een gezamenlijke cliëntenraad met de locaties de Flecke, Jelle Meineszhof in Balk en De Schutse in Lemmer. In de cliëntenraad praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Mevr. Y. Dijkstra- de Witte (voorzitter)
  • Mevr. T. van der Wal
  • Mevr. E. Hoen
  • Mevr. V. de Horn
  • Dhr. J. de Lange
  • Mevr. W. de Jong

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 06-30780618.

Meer weten?

Wanneer u bij ons wilt komen kijken, dan kan dat natuurlijk altijd. Het is handig om dan van tevoren even te bellen. We hebben dan de koffie klaar en kunnen u van alles vertellen over BoerenBlij. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.boerenblij.nl.


Piet

Bezoeker BoerenBlij

"Ik kan moeilijk stilzitten. Ik moet wat doen en daar is BoerenBlij een geschikte plek voor"

Lees verder >

José

Medewerker BoerenBlij

"Het buitenzijn, het bewegen en de buitenlucht doet veel goeds voor het welzijn van de bezoekers"

Lees verder >