Heeg

In het dorp Heeg vindt u het woonzorgcentrum Talma State. Talma State vervult een belangrijke functie binnen het dorp. Het biedt ouderen de mogelijkheid om langer in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen. De zorg- en dienstverlening wordt namelijk niet alleen binnen de muren van het centrum verleend.

In Talma State heeft u de beschikking over een ruim appartement. U woont zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op onze zorgmedewerkers, die 24 uur per dag aanwezig zijn. De zorg- en dienstverlening wordt in overleg met u samengesteld, passend bij uw zorgvraag, behoeftes en wensen. In Talma State zijn diverse faciliteiten, waar ook de bewoners van Heeg dankbaar gebruik van maken, zoals een huisarts, tandarts, fysiotherapeut, kapper en pedicure. Bovendien hoeft u zich door het uitgebreide activiteitenaanbod niet te vervelen. Voor een heerlijke maaltijd bent u van harte welkom in ons restaurant.

Nieuwbouw
Momenteel wordt gewerkt aan de bouw van 41 nieuwe aanleunwoningen. De oplevering is in april/mei 2017. Benieuwd hoe het eruit komt te zien? Bekijk de sfeerimpressie.

Facebook-ambassadeur
Talma State heeft een eigen ambassadeur: Ingeborg van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's. Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.