Mei elkoar!

Welkom bij

TALMA STATE

Tollewei 33

8621 CX Heeg

0515 - 334 500

info@patyna.nl


Over de locatie

In het watersportdorp Heeg vindt u woonzorgcentrum Talma State. Talma State vervult een belangrijke functie in het dorp. Ouderen kunnen in hun vertrouwde omgeving blijven wonen en ook dorpsbewoners komen regelmatig even buurten.

Talma State heeft 25 appartementen. De appartementen zijn ruim met een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer en een keukenblok. In het restaurant wordt vers gekookt. U bent van harte welkom voor een heerlijke, warme maaltijd. Ook de inwoners uit Heeg kunnen hier komen eten. Het winkeltje wordt ingericht door de plaatselijke ondernemers. Er is een ruime tuin met onder andere beweegtoestellen, een moestuin en een jeu-de-boules baan.

Aanleunwoningen

Aan het woonzorgcentrum grenzen 41 aanleunwoningen. De aanleunwoningen zijn eigendom van een woningcorporatie. U huurt dus van de woningcorporatie. Voor eventuele zorg kunt een beroep doen op Thuiszorg Patyna. Lees hier meer over het wonen in een aanleunwoning.

Wat is er te doen?

In Talma State organiseren we veel activiteiten op het gebied van cultuur, ontspanning, sport en spel. We horen graag wat u leuk vindt om te doen, want wij organiseren graag activiteiten, die aansluiten bij uw wensen, behoeften en gewoontes.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in Talma State en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van Talma State praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen, die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Kobus Sijbrandi (voorzitter)
  • Mariet Swart (secretaris)
  • Wim Aafjes (vice-voorzitter)
  • Dhr L.v.d. Goot
  • Mevr. de Vries
  • Mevr. den Engelsman
  • Mevr. Telleman
  • Mevr. v.d. Pol

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 0515 - 334 500.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in Talma State!

John werkt in Talma State en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

John van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.0

Patyna, locatie Talma State is 25 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.0.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering