Mei elkoar!


Welkom bij

TALMA STATE

Tollewei 33

8621 CX Heeg

0515 - 334 500

info@patyna.nl


Over de locatie

In het watersportdorp Heeg vindt u woonzorgcentrum Talma State. Talma State vervult een belangrijke functie in het dorp. Ouderen kunnen in hun vertrouwde omgeving blijven wonen en ook dorpsbewoners komen regelmatig even buurten.

Talma State heeft 26 ppartementen en 2 kamers voor tijdelijk verblijf. De appartementen zijn ruim met een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer en een keukenblok. In het restaurant kunt u dagelijks terecht voor een warme maaltijd. Ook de inwoners uit Heeg kunnen hier komen eten. Het winkeltje wordt ingericht door de plaatselijke ondernemers. Er is een ruime tuin met onder andere beweegtoestellen, een moestuin en een jeu-de-boules baan.

Wat is er te doen?

De activiteitenbegeleiding organiseert regelmatig leuke activiteiten en uitjes, zowel individueel als in groepsverband. We horen graag wat u leuk vindt om te doen.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een vaste contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in Talma State en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. Deze medewerker is ook het aanspreekpunt voor uw naasten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met onze zorgmedewerkers. Zij helpen u graag verder.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van het elektronisch cliëntendossier Lable Care. In dit dossier leggen we de zorgafspraken die we met elkaar maken vast. Het dossier is afgestemd op uw gewoonten en wensen. Verandert dit? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie.

Met de service 'Mijn Lable Care' kunt u het cliëntendossier altijd inzien. Ook kan informatie toegevoegd worden. Het is prettig als u of uw eerste contactpersoon een bijdrage levert aan het vullen van het levensverhaal en het (aan)vullen van gewoonten en wensen. Dit helpt ons om de zorg zo persoonlijk mogelijk te maken.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van Talma State praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen, die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Wim Aafjes (vice-voorzitter)
  • Mevr. v.d. Pol
  • Mevr vd Meer

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 0515 - 334 500.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in Talma State!

John werkt in Talma State en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

John van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
7.9

Patyna, locatie Talma State is 6 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 7.9.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering