IJlst

In het Friese stadje IJlst vindt u Nij Ylostins, een wooncomplex met een landelijke, dorpse sfeer, waar de zorg altijd binnen handbereik is en het sociale leven op een prettige wijze in stand wordt gehouden. Nij Ylostins is een begrip in IJlst en omgeving. Een geliefde plek waar u zich snel thuis zult voelen.

De meeste woningen bevinden zich op de begane grond met een fijn uitzicht over de tuin. Een klein deel is op de eerste verdieping gesitueerd en met een lift bereikbaar. U woont in Nij Ylostins zelfstandig, maar u kunt, als dit nodig is, altijd terugvallen op ons professionele zorgteam. Naast de zorg is Nij Ylostins ook een plek om elkaar te ontmoeten, bijvoorbeeld bij de activiteiten die georganiseerd worden, in het restaurant of in de bibliotheek. Ook inwoners van IJlst zijn van harte welkom. U kunt uw familie of kennissen ontvangen in uw eigen ruime woning, of elkaar ontmoeten op één van de pleintjes waar het gezellig vertoeven is. In de zomer is ook de tuin een plek waar veel bewoners graag samen komen.

Facebook-ambassadeur
Nij Ylostins heeft een eigen ambassadeur: Marloes van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's. Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.