Mei elkoar!

Welkom bij

DE FLECKE

Midstraat 10

8501 AP Joure

0513 - 412 244

info@patyna.nl


Over de locatie

In het gezellige centrum van Joure vindt u De Flecke. De Flecke is gevestigd in een prachtig historisch gebouw, namelijk het oude gemeentehuis van de gemeente Haskerland. Ook de locatie is uniek; het winkelende publiek loopt letterlijk langs de voordeur!

De Flecke biedt ouderen een warme en veilige woonomgeving. Door de kleinschaligheid en een vast team van medewerkers is er veel persoonlijke aandacht. Er zijn gezamenlijke huiskamers, waar we samen koken, koffiedrinken of spelletjes doen. Ook in de centrale hal van de Flecke en de eigen binnentuin is het heerlijk vertoeven. Aan de voorzijde is een terras met uitzicht op de Midstraat.

Wat is er te doen?

In de Flecke worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Zo gaan we ieder jaar met bewoners op vaarvakantie met het hospitaalschip ‘Prins Willem Alexander’ en organiseren we campingdagen op de camping in Joure. Ook de plaatselijke evenementen, zoals de jaarlijkse Boerenbruiloft en de Ballonfeesten, gaan niet onopgemerkt voorbij.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in de Flecke en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. De geestelijk verzorger van de Flecke is Trudy Huizinga.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

De Flecke heeft een gezamenlijke cliëntenraad met de locaties Jelle Meineszhof in Balk en De Schutse in Lemmer. In de cliëntenraad praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Mevr. Y. Dijkstra- de Witte (voorzitter)
  • Mevr. T. van der Wal
  • Mevr. E. Hoen
  • Mevr. V. de Horn
  • Dhr. J. de Lange
  • Mevr. W. de Jong

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 06-30780618.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in De Flecke!

Meneer Kroeze
en mevrouw Duiven

Bewoners Flecke

"Het is hier heel gezellig en er wordt veel georganiseerd"

Lees verder >

Henny werkt in de Flecke en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Henny van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
8.3

Patyna, locatie De Flecke is 37 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering