Joure

In het gezellige dorpscentrum van Joure vindt u woonzorg- en behandelcentrum Flecke. De Flecke is gevestigd in een prachtig historisch gebouw, namelijk het oude gemeentehuis van de gemeente Haskerland. Ook de locatie is uniek; de winkelstraat ligt letterlijk voor de deur. Hierdoor is er altijd wat te beleven!

In de Flecke kunt u terecht als u 24 uur per dag zorg en/of toezicht nodig heeft. Wij bieden u een warme en veilige woonomgeving op één van onze drie afdelingen: Suderfjild, Haskerfjild en Luchtenfjild. Op de afdelingen zijn huiskamers voor de bewoners. Hier wordt gezamenlijk gekookt, thee gedronken en spelletjes gedaan. 

In de Flecke vindt u een groot scala aan voorzieningen, zoals een grand café, een restaurant, een fitnessruimte, een bibliotheek en een kapper.  Ook is er een kinderopvang gevestigd in de Flecke, Thuishuis Stap foar Stap. Op de eerste etage is de voormalige raadszaal van het gemeentehuis. Deze zaal wordt nu gebruikt voor kerkdiensten en grootschalige activiteiten. Verder is er een terras en een binnentuin. Ook in de centrale hal met prettige zitjes is het heerlijk vertoeven.

Facebook-ambassadeur
De Flecke heeft een eigen ambassadeur: Henny van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's. Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.