Mei elkoar!


Welkom bij

DE FINKE

Tjalke van der Walstraat 26

8723 CC Koudum

0514 - 596 213

info@patyna.nl


Over de locatie

De Finke is begin 2021 volledig vernieuwd. De nieuwe Finke bestaat uit vijf kleinschalige zorgvilla's. Iedere zorgvilla bestaat uit acht moderne appartementen met keuken en badkamer en een gezamenlijke huiskamer. Rondom de zorgvilla's is een fraaie tuin aangelegd.

Medewerkers en bewoners van een zorgvilla vormen met elkaar een huishouding. De dagelijkse huishoudelijke taken, zoals koken, wassen en schoonmaken, doen medewerkers waar mogelijk samen met de bewoners. Bewoners ervaren op die manier dat ze in een huis woonachtig zijn en ook onderdeel zijn van de dagelijkse routine in hun huis.

Wat is er te doen?

In de zorgvilla's worden activiteiten georganiseerd, zowel individueel als in groepsverband. Als u bij ons komt wonen, dan horen we graag wat u leuk vindt om te doen.

Wie staat er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in de Finke en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De zorgkundige is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van de Finke praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Mevr. B. Wiersma (voorzitter)
  • Mevr. W. Smid (vice-voorzitter)
  • Dhr. B. Eschweiler
  • Mevr. B. Boonstra
  • Dhr. H. Breimer
  • Mevr. R. Leenstra

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 0514 - 596 213.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Finke? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in de Finke!

Hinke werkt in de Finke en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Hinke van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
7.5

Patyna, locatie Finke is 23 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 7.5.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering