Koudum

Zorg, welzijn en wonen onder één dak. Dat kan in woonzorgcentrum Finke in Koudum. Finke is een warme, gemoedelijke en betrokken locatie waar u zich snel thuis voelt. Bovendien ligt Finke in een levendig dorp, met winkels op loopafstand en een bus die u rechtstreeks naar de Friese steden Sloten, Workum en Bolsward brengt.

In de Finke kunt u terecht als u 24 uur per dag zorg en/of toezicht nodig heeft. Er is plaats voor 72 bewoners. Voor echtparen is het mogelijk om bij elkaar te wonen. In de Finke vinden wij het belangrijk dat u zelf uw ritme bepaalt en aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Dit noemen wij eigen regie. Wij proberen daar zo veel mogelijk rekening mee te houden. U heeft een eigen appartement. Per afdeling is een gezamenlijke woonkamer. In de Finke zijn diverse faciliteiten, zoals een restaurant, een bibliotheek, een kapsalon, een biljart en een winkeltje. Bovendien kunt u aanschuiven bij de diverse activiteiten die door onze enthousiaste medewerkers en vrijwilligers worden georganiseerd. Ook in het dienstencentrum Nij Claerbergen, in de nabije omgeving van de Finke, kunt u terecht voor allerlei activiteiten.

Facebook-ambassadeur
De Finke heeft een eigen ambassadeur: Hinke van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's. Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.