Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Welkom bij

FINKE

Tjalke van der Walstraat 26

8723 CC Koudum

0514 - 521 715

info@patyna.nl


Over de locatie

Woonzorgcentrum Finke in Koudum is een warme, gemoedelijke en betrokken locatie waar u zich snel thuis voelt. Bovendien ligt de Finke in een levendig dorp, met winkels op loopafstand en een bus die u rechtstreeks naar de omliggende steden brengt.

U kunt in de Finke terecht als u 24 uur per dag zorg nodig heeft. Komt u samen met uw partner, dan is het mogelijk om bij elkaar te wonen in één van onze appartementen. In de Finke hoeft u zich geen moment te vervelen door de vele activiteiten.

Momenteel wordt er een 'nieuwe Finke' gebouwd. Er komen vijf kleinschalige zorgvilla's. In de 'nieuwe Finke' kunnen in totaal veertig ouderen wonen. Ook komen er twee appartementen voor ouderen, die tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben.

Wat is er te doen?

In de Finke worden regelmatig activiteiten georganiseerd op het gebied van cultuur, recreatie, ontspanning, sport en spel. Ook in dienstencentrum Nij Claerbergen, in de nabije omgeving van de Finke, kunt u terecht voor activiteiten.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staat er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in de Finke en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van de Finke praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Mevr. B. Wiersma (voorzitter)
  • Mevr. W. Smid (vice-voorzitter)
  • Dhr. B. Eschweiler
  • Mevr. B. Boonstra
  • Dhr. H. Breimer
  • Dhr. R. Kroondijk
  • Mevr. R. Leenstra

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 0514 - 521 715.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Finke? Of wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op. Wij leiden u graag rond. Wilt u een familielid, vriend(in) of kennis bezoeken? U bent van harte welkom! U mag langskomen tussen 10.00 en 21.00 uur. Er is volop parkeergelegenheid.

Hinke werkt in de Finke en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Hinke van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
7.5

Patyna, locatie Finke is 17 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 7.5.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering