Lemmer

Wonen net als thuis, maar onder begeleiding van professionele zorgverleners. Dit komt u tegen in de Schutse in Lemmer; een kleinschalige woonvoorziening voor als u 24 uur per dag zorg en/of toezicht nodig heeft. De Schutse is gevestigd in het hart van Lemmer. Winkels zijn dus op loopafstand.

De Schutse biedt plaats aan 18 cliënten verdeeld over twee groepen. De sfeer en de ambiance laten zich het beste omschrijven als noflik thús; knus, behaaglijk en gezellig tegelijk. In de Schutse worden de huishoudelijke taken zelf uitgevoerd. Er wordt zelf gekookt en ook de was wordt zelf gedaan. Als u bij ons komt wonen, dan hebt u uw eigen appartement met badkamer. Het appartement mag u uiteraard inrichten met eigen meubels en dierbare spulletjes. Iedere woning heeft een woonkamer met keuken. Verder is er een gezamenlijke binnentuin met terras. We organiseren regelmatig gezellige activiteiten. Met onze activiteiten sluiten we zoveel mogelijk aan bij uw interesses. Bovendien organiseren we regelmatig leuke uitstapjes in Lemmer en omgeving.

Facebook-ambassadeur
De Schutse heeft een eigen ambassadeur: Martine van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's. Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.
 

Mevr. Koppenol

De verzorging is hier gewoon top!