Mei elkoar!


Welkom bij

AVONDRUST

Kerkeburen 66

8754 EB Makkum

0515 - 231 655

info@patyna.nl


Onze locatie

Op een unieke locatie aan de rand van het dorp Makkum vindt u woonzorgcentrum Avondrust. U heeft er een prachtig uitzicht over de Friese Greiden, het IJsselmeer en het dorp. Een plek waar u zich snel thuis voelt!

Avondrust heeft ruim 50 appartementen, die voorzien zijn van alle moderne gemakken. De appartementen hebben een keuken met koelkast en magnetron, een badkamer met douche en toilet en een aparte slaapkamer met een hang-/legkast. In de prachtige tuine kunt u heerlijke vertouwen op één van de terrassen en bankjes, een partijtje jeu-de-boules spelen of in de moestuin tuinieren. Voor een warme maaltijd, lunch of een kopje koffie met iets lekkers bent u van harte welkom in ons gezellige restaurant.

Aanleunwoningen

Naast Avondrust staat de Jonkersflat met 15 aanleunwoningen. De aanleunwoningen zijn eigendom van een woningcorporatie. U huurt dus van de woningcorporatie. Voor eventuele zorg kunt een beroep doen op Thuiszorg Patyna. Lees hier meer over het wonen in een aanleunwoning.

Wat is er te doen?

In Avondrust wordt een divers activiteitenaanbod georganiseerd, voor ieder wat wils. Naast terugkerende activiteiten van onder andere de Wandelclub, Schilderclub en het Zingen, worden er ook eenmalige activiteiten organiseert op het gebied van muziek, cultuur of bewegen. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen en aan te sluiten.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in Avondrust en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

De cliëntenraad is er voor de cliënten/bewoners van Avondrust. De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen en is de spreekbuis van alle cliënten. Lees hier meer over de cliëntenraad van Avondrust.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in Avondrust!

Mireille werkt in Avondrust en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Mireille van Patyna