Avondrust

Met een uniek uitzicht over de Friese Greiden, het IJsselmeer en het dorp Makkum kan woonzorgcentrum Avondrust bijzonder genoemd worden. Het is de boei binnen het van oorsprong hervormde vissersdorp. Een ontmoetingsplek voor jong en oud en een thuis voor ouderen, die in meer of mindere mate zorg nodig hebben.

Avondrust kenmerkt zich door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor de bewoners. U woont bij ons in één van de 56 ruime appartementen die voorzien zijn van alle moderne gemakken. De ruimtelijke ligging van Avondrust aan de rand van het dorp wordt extra benadrukt door een prachtige tuin, waar u heerlijk kunt vertoeven op één van de diverse terrassen en bankjes, een partijtje jeu-de-boules kunt spelen of in de moestuin kunt tuinieren. Voor een warme maaltijd, lunch of een kopje koffie met iets lekkers bent u van harte welkom in ons gezellige restaurant. Bovendien is er een gevarieerd activiteitenaanbod. Naast het woonzorgcentrum staat de Jonkersflat met 15 zelfstandige aanleunwoningen. Bewoners van de Jonkerflat kunnen gebruik maken van alle services en diensten van Avondrust.

Facebook-ambassadeur
Avondrust heeft een eigen ambassadeur: Mireille van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's. Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.