Oentsjerk

Heemstra State is het multifunctionele hart van de Trynwâlden, waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten in een ongedwongen en gastvrije omgeving. Vanuit Heemstra State kunt u het totale pakket aan zorg, welzijn en diensten aan huis geleverd krijgen: van huishoudelijke hulp tot intensieve verpleging.

De zorg wordt geleverd door wijkteams. Met de ondersteuning van het wijkteam wordt u in de gelegenheid gesteld zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Andersom bent u ook van harte welkom in Heemstra State. Het multifunctionele centrum herbergt een ruim scala aan voorzieningen, waar u gebruik van kunt maken.

Noflik wenje
Naast Heemstra State ligt een moderne en kleinschalig woonvoorziening voor ouderen met dementie: Noflik Wenje. Hier kunt u onder professionele begeleiding veilig en vertrouwd wonen. De dagelijkse huishouding, waaronder het koken en eten, pakt u samen met uw medebewoners op. De intentie is dat u zo veel mogelijk uw persoonlijke levensritme kunt voortzetten in een plezierige omgeving waar u zich thuis voelt.

> lees het verslag van de brainstormfase over de toekomst van Heemstra State

Facebook-ambassadeur
Heemstra State heeft een eigen ambassadeur: Anita van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's.
Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.