Mei elkoar!

Welkom bij

ANNA PAULOWNA
STRAAT

Anna Paulownastraat 31-33

8606 XN Sneek

0515 - 428 300

info@patyna.nl


Over de locatie

De Anna Paulownastraat is een kleine locatie voor mensen met specifieke klachten, zoals het Syndroom van Korsakov, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en GGZ gerelateerde aandoeningen. Door de ligging midden in een woonwijk staan de bewoners letterlijk en figuurlijk midden in de samenleving.

De Anna Paulownastraat telt 16 appartementen verdeeld over twee verdiepingen. Op elke verdieping is een gezellige huiskamer. De appartementen hebben een woon-/slaapkamer, een badkamer en een keukenblok. De sfeer in huis is persoonlijk. Medewerkers en bewoners vormen één grote familie. Het huishouden wordt samen gedaan. In de ruime en besloten binnentuin is het heerlijk toeven.

Wat is er te doen?

We organiseren regelmatig leuke activiteiten en uitjes, zowel individueel als in groepsverband. We horen graag wat u leuk vindt om te doen. Verder gaan we regelmatig naar het wijkcentrum om samen met onze buurtbewoners creatief bezig te zijn en/of gezellig koffie te drinken.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in de Anna Paulownastraat en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. De geestelijk verzorger van de Anna Paulownastraat is Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

De cliëntenraad

De Anna Paulownastraat heeft een gezamenlijke cliëntenraad met de locaties Ielânen en De Waterman. In de cliëntenraad praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Hans v/d Broek
  • Clasien Weemhoff
  • Yvonne Jansen
  • Roelof Heida
  • Siena Cnossen
  • 3 vacatures

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 0515 - 428 300.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in de Anna Paulownastraat!