Mei elkoar!

Welkom bij

BONIFATIUSHUIS

Jachthavenstraat 28

8605 BW Sneek

0515 - 436 700

info@patyna.nl


Over de locatie

Vlakbij het centrum van Sneek, in de buurt van de gezellige jachthaven, vindt u woonzorgcentrum Bonifatiushuis. In het Bonifatiushuis is het fijn wonen dankzij de goede zorg, de vele voorzieningen en de leuke activiteiten, die georganiseerd worden.

Het woonzorgcentrum heeft 69 appartementen. De appartementen hebben een woon-/slaapkamer, een badkamer en een keukentje. Centrale ontmoetingspunt is het glazen atrium. In ons restaurant kunt u genieten van een warme maaltijd of lunch. Maar ook voor een kopje koffie of thee bent u hier van harte welkom, alleen of met uw gasten. Ook wijkbewoners schuiven regelmatig aan! En is het mooi weer? Dan kunt u heerlijk zitten in de binnentuin met terras.

Aanleunwoningen

Aan het Bonifatiushuis grenzen 28 aanleunwoningen. De aanleunwoningen zijn eigendom van een woningcorporatie. U huurt dus van de woningcorporatie. Voor eventuele zorg kunt een beroep doen op Thuiszorg Patyna. Lees hier meer over het wonen in een aanleunwoning.

Wat is er te doen?

In het Bonifatiushuis organiseren we veel activiteiten op het gebied van cultuur, ontspanning, sport en spel. We horen graag wat u leuk vindt om te doen, want wij organiseren graag activiteiten, die aansluiten bij uw wensen, behoeften en gewoontes.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in het Bonifatiushuis en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

Het Bonifatiushuis heeft een gezamenlijke clientenraad met het Dr. Wumkeshûs. In de cliëntenraad praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Dhr. P. Nijdam
  • Dhr. A. van der Kooi
  • Mevr. T. Berveling
  • Mevr. J. van der Zee-Diekstra
  • Dhr. E. Drenth
  • Dhr. L. Slippens
  • Dhr. J. van der Zee

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Laat het de cliëntenraad weten via: clientenraadbh-wh@patyna.nl.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in het Bonifatiushuis!

Mirella werkt in het Bonifatiushuis en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Mirella van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.0

Patyna, locatie Bonifatiushuis is 14 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.0.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering