Mei elkoar!

Welkom bij

DR. WUMKESHÛS

Maria Louisestraat 7

8606 AV Sneek

0515 - 436 000

info@patyna.nl


Onze locatie

Woonzorgcentrum Dr. Wumkeshûs is al meer dan 100 jaar een begrip in Sneek. De locatie is huiselijk en gezellig en heeft een grote verbondenheid met de wijk. Wijkbewoners ouder dan 55 jaar eten regelmatig een hapje mee in het restaurant van het Dr. Wumkeshûs.

Het Dr. Wumkeshûs telt 100 appartementen. Ook zijn er een aantal appartementen om tijdelijk te verblijven, bijvoorbeeld om te herstellen na een operatie. De appartementen hebben een woon-/slaapkamer, een badkamer met douche, toilet en wastafel en een keukenblok met koelkast. De appartementen op de begane grond hebben een tuintje, op de etages beschikt u over een Frans balkon. Uw appartement kunt u naar eigen smaak inrichten.

Wat is er te doen?

In het Dr. Wumkeshûs organiseren we veel activiteiten op het gebied van cultuur, ontspanning, sport en spel. We horen graag wat u leuk vindt om te doen.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in het Dr. Wumkeshûs en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Cliëntenraad

Het Dr. Wumkeshûs heeft een gezamenlijke clientenraad met het Bonifatiushuis. In de cliëntenraad praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Dhr. P. Nijdam
  • Dhr. A. van der Kooi
  • Mevr. T. Berveling
  • Mevr. J. van der Zee-Diekstra
  • Dhr. E. Drenth
  • Dhr. L. Slippens
  • Dhr. J. van der Zee

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Laat het de cliëntenraad weten via: clientenraadbh-wh@patyna.nl.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in het Dr. Wumkeshûs!

Emmy werkt in het Dr. Wumkeshûs en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Emmy van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
7.8

Patyna, locatie Dr. Wumkeshûs is 19 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 7.8.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering