Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Wonen in Frittemastate

Zelfstandig wonen met goede zorg in de buurt? Dat kan in Frittemastate in Sneek. Frittemastate telt 69 aanleunwoningen.

De woningen, waarvoor Patyna bemiddelt, zijn eigendom van woningcorporatie Elkien. U huurt dus van Elkien.

Als bewoner van Frittemastate kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van het woonzorgcentrum, zoals het restaurant en het winkeltje én deelnemen aan de activiteiten.

Frittemastate heeft twee typen appartementen. Alle appartementen hebben twee slaapkamers, een badkamer en een berging met aansluiting voor de wasmachine. Het ene appartement heeft daarnaast een woonkamer met keuken en een open balkon, het andere appartement heeft een woonkamer met een aparte keuken en een inpandig balkon. Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenstalling. Parkeren kan achter Frittemastate of in de wijk.

Thuiszorg Frittemastate

Voor eventuele zorg kunt u een beroep doen op Thuiszorg Patyna. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u de zorg- en dienstverlening samen. Waar heeft u behoefte aan? Er wordt op maat een dienstenpakket voor u samengesteld.

Passend toewijzen

De woningen worden passend toegewezen. Passend toewijzen wil zeggen 'huren naar inkomen'. Hiermee wordt voorkomen dat iemand met een laag inkomen een hoge huur betaalt.

Inschrijven voor een aanleunwoning

Voor meer informatie over de aanleunwoningen en het aanmelden kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent. Indien u dat wenst kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Anna Wiets Brander (zorgconsulent)

T. 06 - 30797008
E. annawiets.brander@patyna.nl