Mei elkoar!

Welkom bij

IELÂNEN

Harste 11

8602 JX Sneek

0515 - 428 300

info@patyna.nl


Over de locatie

In woonzorg- en behandelcentrum Ielânen in Sneek ervaart u rust, ruimte en ontspanning. U woont aan de rand van Sneek, middenin in een prachtige natuuromgeving en op loopafstand van het levendige centrum.

De Ielânen bestaat uit verschillende kleinschalige en huiselijke afdelingen. Op iedere afdeling is een gezamenlijke huiskamer. Hier kunt u bijvoorbeeld televisie kijken of gezellig een kopje koffie of thee drinken met uw medebewoners. Bijzonder aan de Ielânen is dat het gebouw gelijkvloers is. In de mooie binnentuinen van de Ielânen geniet u het hele jaar door van alles wat het buitenleven te bieden heeft.

Wat is er te doen?

De activiteitenbegeleiding organiseert vele activiteiten die ontstaan, uit de interesses, wensen en behoeften van de cliënt. Naast de vaste activiteiten, die iedere week terug komen, zijn er ook vaak afwisselende activiteiten zoals muziekoptredens en activiteiten, die gerelateerd zijn aan een seizoen of jaarlijkse festiviteit. Er vinden ook kleinschalige en individuele activiteiten plaats, die niet genoemd worden in het activiteitenrooster, maar met de cliënten zelf op maat afgestemd worden.

Benieuwd naar het activiteitenaanbod? Klik dan hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in de Ielânen en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. De geestelijk verzorger van de Ielânen is Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

De Ielânen heeft een gezamenlijke cliëntenraad met de locaties Anna Paulownastraat en De Waterman. In de cliëntenraad praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Hans v/d Broek
  • Clasien Weemhoff
  • Yvonne Jansen
  • Roelof Heida
  • Siena Cnossen
  • 3 vacatures

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 0515 - 428 300.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in de Ielânen!

Thea werkt in de Ielânen en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Thea van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
7.9

Patyna, locatie De Ielânen is 37 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 7.9.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Welzijn is het nieuwe zorgen

Zorgkundigen Marijke en Marianne organiseren naast hun zorgwerkzaamheden activiteiten voor de bewoners op hun afdeling.

Lees verder >