Mei elkoar!

Activiteitenprogramma

Familie wordt in de gelegenheid gesteld om betrokken te zijn bij de activiteiten, bijvoorbeeld als begeleider bij uitstapjes en festiviteiten. Of als gast om samen met de cliënt activiteiten bij te wonen.

Naast de huidige activiteiten, is er op de dinsdag en donderdag dagopvang "De Dagbesteding" op de Klinte. Voor informatie omtrent deze dagopvang en voor welke cliënten deze vorm van dagbesteding word aangeboden kunt u vragen naar Bianca Verbree of Ietje Bergsma.

Wanneer u met uw familie iets wilt ondernemen, dan zijn we in het bezit van de rolstoelfiets, duofiets en de elektrische duofiets. U kunt deze bij de receptie reserveren voor een ritje binnenhuis of buitenhuis. Heeft u vragen of wilt u een proefritje, dan kunt u dit bij de activiteitenbegeleiding aanvragen.


Mededeling van de activiteitenbegeleiding:

In verband met de maatregelen ter voorkoming van het coronavirus, zijn alle grote activiteiten tot nader orde afgelast.

Iedere dag worden er in samenwerking met de afdelingen ( kleinschalige) activiteiten georganiseerd, afgestemd op de behoeften van ons bewoners.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de activiteiten begeleiding of met de afdeling waar uw familielid verblijft.