Mei elkoar!

Welkom bij

NOORDERHOEK

Napjusstraat 114

8602 TE Sneek

0515 - 481 100

info@patyna.nl


Over de locatie

De Noorderhoek is een modern en kleinschalig woonzorgcentrum in Sneek. Er is grote saamhorigheid onder de bewoners. Iedereen kent elkaar en biedt de helpende hand. De 30 appartementen zijn ruim en voorzien van een mooie pvc-vloer, vitrage en overgordijnen. Ze hebben een woonkamer met keuken, een slaapkamer, een badkamer en een halletje. De appartementen zijn ook geschikt voor echtparen.

Het restaurant is de centrale plek in het woonzorgcentrum. Hier komen de bewoners bij elkaar voor een hapje en een drankje, een spelletje of om even televisie te kijken. Iedere dag wordt er gekookt met verse producten uit de regio. Ook de ouderen uit de wijk komen regelmatig buurten in de Noorderhoek. Daarmee heeft de Noorderhoek een duidelijke sociaal maatschappelijke rol in de wijk.

Wat is er te doen?

In de Noorderhoek organiseren we veel activiteiten op het gebied van cultuur, ontspanning, sport en spel. We horen graag wat u leuk vindt om te doen, want wij organiseren graag activiteiten, die aansluiten bij uw wensen, behoeften en gewoontes.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in de Noorderhoek en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van de Noorderhoek praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen, die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Mevr. SJ. Meijer-Bol

  • Dhr. G. Middeldorp

  • L.J. de Jong-Spijkerman

  • J. de Jong-de Jong

  • H. de Jong

  • B. de Jong

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 0515 - 481 100.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in de Noorderhoek!

Esther werkt in de Noorderhoek en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Esther van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
8.4

Patyna, locatie Noorderhoek is 7 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering