Mei elkoar!


Welkom bij

MARTENAHIEM

Dekemastraat 34

8804 RA Tzum

0517 - 452 324

info@patyna.nl


Over de locatie

Woonzorgcentrum Martenahiem is prachtig gelegen aan de rand van Tzum. De locatie is omringd met een ruime tuin waar u in alle rust kunt genieten van het buitenleven en het mooie uitzicht over de landerijen.

Martenahiem is een kleinschalige locatie met een persoonlijke en huiselijke sfeer. Binnen is het altijd gezellig en levendig. In ons restaurant kunt u genieten van een warme maaltijd of onder het genot van een kopje koffie gezellig kletsen met uw medebewoners.

Martenahiem heeft 37 appartementen. Als bewoner heeft u een mooi ruim appartement met open keuken en moderne sanitaire voorzieningen. De appartementen hebben een standaard inrichting. U richt het appartement naar eigen smaak en wens in. Uw eigen thuis in Martenahiem!

Aanleunwoningen

Aan Martenahiem grenzen 23 aanleunwoningen. De aanleunwoningen zijn eigendom van een woningcorporatie. U huurt dus van de woningcorporatie. Voor eventuele zorg kunt een beroep doen op Thuiszorg Patyna. Lees hier meer over het wonen in een aanleunwoning.

Wat is er te doen?

In Martenahiem organiseren we veel activiteiten op het gebied van cultuur, ontspanning, sport en spel. We horen graag wat u leuk vindt om te doen, want wij organiseren graag activiteiten, die aansluiten bij uw wensen, behoeften en gewoontes.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in Martenahiem en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van Martenahiem praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen, die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Mevr. A. Terpstra
  • Mevr. N. Strikwerda-Hilverda
  • Mevr. C. de Boer- van der Weij
  • Mevr. G. de Vries-Terpstra
  • Mevr. T. Strikwerda-Galema

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 0517 - 452 324.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in Martenahiem!

Geke werkt in Martenahiem en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Geke van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
8.3

Patyna, locatie Martenahiem is 25 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering