Tzum

Woonzorgcentrum Martenahiem heeft een prachtige, landelijke ligging. Het complex is kleinschalig met een persoonlijke en huiselijke sfeer. Naast Martenahiem vindt u 24 aanleunwoningen. Daar kunt u zelfstandig wonen en gebruik maken van de zorg en de faciliteiten van het woonzorgcentrum.

Als bewoner heeft u een mooi ruim appartement met open keuken en moderne sanitaire voorzieningen. Voor de benodigde zorg kunt u dag en nacht een beroep doen op onze deskundige medewerkers. In Martenahiem is het altijd gezellig en levendig. Rondom het gebouw ligt een mooie, ruime tuin waar het met mooi weer heerlijk vertoeven is. In ons restaurant kunt u genieten van een smakelijke maaltijd of onder het genot van een kopje koffie gezellig samenkomen. Ook bewoners van de aanleunwoningen zijn van harte welkom.

Buiten de muren van het woonzorgcentrum wordt ondersteuning geboden aan de ouderen in het dorp en de nabije omgeving. Zo kunt u, als u nog thuis woont, gebruik maken van onze maaltijdservice of een abonnement nemen op ons uitgebreide activiteitenaanbod. En heeft u een feestje? Dan kunt u bij ons een ruimte huren. In overleg verzorgen wij ook graag de catering voor u.

Facebook-ambassadeur
Martenahiem heeft een eigen ambassadeur: Geke van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's.
Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.
 

Echtpaar Salverda

We kunnen ons geen mooiere woonplek wensen