Mei elkoar!

Wonen in een aanleunwoning

Zelfstandig wonen met goede zorg in de buurt? Dat kan in één van de aanleunwoningen bij Martenahiem. Er zijn 23 aanleunwoningen.

De woningen, waarvoor Patyna bemiddelt, eigendom van WoonZorg Nederland. U huurt dus van WoonZorgNederland.

De woningen zijn verdeeld over twee woonlagen. De eerste verdieping is met een lift te bereiken. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het woonzorgcentrum, zoals de gemeenschappelijke ruimte, de kapsalon en het winkeltje. Ook kunt u tegen vergoeding deelnemen aan de activiteiten.

De woningen hebben een gemiddelde oppervlakte van 67 m² en zijn rolstoeltoegankelijk. Woont u op de begane grond, dan heeft u een tuintje. Op de eerste verdieping heeft u een eigen balkon. Alle woningen zijn aangesloten op een 24-uurs alarmeringsysteem.

Thuiszorg Tzum

Voor eventuele zorg kunt u een beroep doen op Thuiszorg Patyna. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u de zorg- en dienstverlening samen. Waar heeft u behoefte aan? Er wordt op maat een dienstenpakket voor u samengesteld.

Passend toewijzen

De woningen worden passend toegewezen. Passend toewijzen wil zeggen 'huren naar inkomen'. Hiermee wordt voorkomen dat iemand met een laag inkomen een hoge huur betaalt.

Inschrijven voor een aanleunwoning

Voor meer informatie over de aanleunwoningen, het passend toewijzen en het aanmelden kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent. Indien u dat wenst kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Anna Wiets Brander (zorgconsulent)

T. 06 - 30797008
E. annawiets.brander@patyna.nl