Nij Dekama

Woonzorgcentrum Nij Dekama heeft een moderne uitstraling. De sfeer is gemoedelijk, smûk en betrokken. Het woonzorgcentrum bestaat uit 33 appartementen. Daarnaast zijn er 34 aanleunwoningen. Bewoners van de aanleunwoningen kunnen gebruik maken van de zorg en de faciliteiten van het woonzorgcentrum.

In en vanuit Nij Dekama bieden wij een breed zorgaanbod. Ons deskundige team staat dagelijks voor u klaar. Daarbij staat uw welzijn altijd voorop. Verder bieden we onder andere groepsverzorging, dagverzorging en een huiskamerproject. Binnen Nij Dekama zijn verschillende voorzieningen aanwezig, zoals een winkeltje, een kapper en een gezellig restaurant. De maaltijden die hier worden geserveerd, worden dagelijks vers bereid in woonzorgcentrum Nij Stapert in Wommels. U kunt deze maaltijden ook thuisbezorgd krijgen, zodat u niet zelf hoeft te koken, maar wel kunt genieten van een gezonde maaltijd. Dit geldt ook voor de bewoners van de aanleunwoningen. En heeft u zin om er even op uit te gaan? Dan kan dat! Met de belbus ‘Efkes d’r op út’ kunt u korte ritjes maken naar bijvoorbeeld de supermarkt, de kapper of naar familie. De belbus rijdt dagelijks. Een mooie service die zorgt voor mobiliteit en gemak.

Facebook-ambassadeur
Nij Dekama heeft een eigen ambassadeur: Anouk van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's.
Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.