Mei elkoar!


Welkom bij

Nij Dekama

Skildyk 10

9024 EN Weidum

058 - 2519327

info@patyna.nl


Onze locatie

Gemoedelijk, smûk en betrokken. Dat zijn de woorden, die het moderne woonzorgcentrum Nij Dekama omschrijven. Het woonzorgcentrum bestaat uit 33 appartementen. De appartementen hebben een woonkamer, een badkamer en een keuken.

Aanleunwoningen

Aan Nij Dekama grenzen 34 aanleunwoningen. De aanleunwoningen zijn eigendom van een woningcorporatie. U huurt dus van de woningcorporatie. Voor eventuele zorg kunt een beroep doen op Thuiszorg Patyna. Lees hier meer over het wonen in een aanleunwoning.

Wat is er te doen?

In Nij Dekama wordt veel georganiseerd. We horen graag wat u leuk vindt om te doen, want wij organiseren graag activiteiten, die aansluiten bij wat u en uw medebewoners leuk vinden.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in Nij Dekama en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van Nij Dekama praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen, die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Dhr. J. Teensma
  • Mevr. S. Smit - Bos
  • Mevr. H.S. Brouwers- Haarsma

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 058 - 25 19 327.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in Nij Dekama!

Anouk werkt in Nij Dekama en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Anouk van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
8.3

Patyna, locatie Nij Dekama is 22 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering