Witmarsum

Het moderne woonzorgcentrum Aylva State is een begrip in Witmarsum. Het is een warm thuis voor ouderen met een zorgvraag. Daarnaast zijn er 40 aanleunwoningen aan de Van Aylvaweg en de Hertekampsreed. In de aanleunwoningen woont u zelfstandig, maar kunt u gebruik maken van de zorg en de faciliteiten van Aylva State.

Het woonzorgcentrum kenmerkt zich door kleinschaligheid. De knusse gezelligheid en het dorpse karakter zijn in het moderne gebouw behouden gebleven. Het is smûk, waardoor u zich snel vertrouwd en thuis zult voelen. Onze medewerkers ondersteunen u waar nodig. De woningen, geschikt voor twee personen, hebben een woonkamer met kitchenette, aparte slaapkamer en badkamer. In ons restaurant kunt u aanschuiven voor een smakelijke lunch, warme maaltijd of kopje koffie met iets lekkers. Verder worden er dagelijks activiteiten georganiseerd, waar u aan mee kunt doen. Ook bewoners van de aanleunwoningen zijn hierbij van harte welkom. Door de centrale ligging in het dorp heeft Aylva State ook een grote sociaal maatschappelijke rol. Veel dorpsbewoners weten het centrum te vinden voor activiteiten, een etentje of het bezoeken van familie of vrienden.

Facebook-ambassadeur
Aylva State heeft een eigen ambassadeur: Arnolda van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's.
Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.