Mei elkoar!

Welkom bij

AYLVA STATE

Van Aylvaweg 29

8748 CC Witmarsum

0517 - 531 456

info@patyna.nl


Onze locatie

Woonzorgcentrum Aylva State is een warm thuis voor ouderen met een zorgvraag. Als u Aylva State voor het eerst bezoekt, valt de kleinschaligheid meteen op. Het is er smûk, waardoor u zich snel vertrouwd en thuis zult voelen.

Aylva State heeft 27 appartementen. De appartementen, ook geschikt voor twee personen, hebben een aparte slaapkamer en badkamer en een keuken met koelkast en magnetron. De appartementen hebben een standaard inrichting. U kunt het appartement naar eigen smaak en wens inrichten.

Door de centrale ligging in het dorp heeft Aylva State ook een grote sociaal maatschappelijke rol. Veel dorpsbewoners weten Aylva State te vinden voor activiteiten, een etentje of het bezoeken van familie of vrienden. Dit maakt het wonen in Aylva State erg plezierig.

Aanleunwoningen

Aan Aylva State grenzen 40 aanleunwoningen. De aanleunwoningen zijn eigendom van een woningcorporatie. U huurt dus van de woningcorporatie. Voor eventuele zorg kunt een beroep doen op Thuiszorg Patyna. Lees hier meer over het wonen in een aanleunwoning.

Wat is er te doen?

In Aylva State organiseren we dagelijks activiteiten, waar u aan mee kunt doen. Daarnaast zijn er bijzondere activiteiten, zoals de vakantieweek, de avondvierdaagse, rust roest (gymnastiek), zitdansen, viswedstrijden en optredens van koren en korpsen uit de regio.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in Aylva State en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van een elektronisch cliëntendossier. In dit dossier leggen we samen met u en/of uw contactpersoon de zorg en behandeling, die u ontvangt, vast. Het dossier is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en is leidend voor uw behandeling en verblijf. Veranderen uw wensen en behoeften? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie. U kunt het cliëntendossier altijd inzien.

Cliëntenraad

De cliëntenraad van Aylva State behartigt de gemeenschappelijke belangen en is de spreekbuis van alle cliënten. De leden van de cliëntenraad zijn regelmatig aanwezig bij activiteiten of drinken een kopje koffie met de cliënten. Lees hier meer over de cliëntenraad van Aylva State.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in Aylva State!

Antke werkt in Aylva State en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Antke van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
7.7

Patyna, locatie Aylva State is 10 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 7.7.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering


Soms is het fijn om even rustig naar muziek te kunnen luisteren Even kunnen bewegen in onze beweegtuin vinden we ook belangrijk Een indruk van het gebouw Ook is het mogelijk om even een boekje te lezen in ons 'bibliotheekje' Onze huiskat verwelkomt u graag! We hebben onze eigen kippen