Wommels

In Wommels vindt u woonzorgcentrum Nij Stapert. Nij Stapert bestaat uit 34 appartementen. Daarnaast heeft het woonzorgcentrum 54 aanleunwoningen verdeeld over De Skeakel, De Bining I en De Bining II. U kunt er zelfstandig wonen en heeft allerlei faciliteiten, zorg en diensten van Nij Stapert binnen handbereik.

Nij Stapert is een actief onderdeel van de dorpsgemeenschap en de sfeer in het zorgcentrum is bijzonder levendig. U zult hier dan ook regelmatig mensen uit het dorp aantreffen, die een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de kapper of het dagcentrum. U kunt iedere dag meedoen aan diverse activiteiten. Voor een smakelijke maaltijd, lekkere lunch of koffie met gebak kunt u terecht in het restaurant. Woont u in de aanleunwoningen? Ook dan bent u welkom.

Een fijne en gezellige woonomgeving staat binnen Nij Stapert voorop. Maar deskundige zorg, ondersteuning en begeleiding vinden wij minstens zo belangrijk. U kunt hiervoor een beroep doen op ons zorgteam dat 24 uur per dag voor u klaar staat. Dat geeft een veilig gevoel binnen de huiselijke woonsfeer van Nij Stapert.

Facebook-ambassadeur
Nij Stapert heeft een eigen ambassadeur: Anky van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's.
Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.