Mei elkoar!

Wonen in een aanleunwoning

Zelfstandig wonen met goede zorg in de buurt? Dat kan in één van de aanleunwoningen naast Nij Stapert in Wommels.

De woningen, waarvoor Patyna bemiddelt, zijn eigendom van WoonZorg Nederland. U huurt dus van WoonZorgNederland.

De Skeakel

De Skeakel heeft 16 tweekamerwoningen verdeeld over 2 woonlagen. De woningen hebben een oppervlakte van 61m². Elke woning beschikt over een inpandige berging. De woningen zijn voorzien van een alarmeringsysteem.

De Bining 1

De Bining 1 heeft 18 driekamerwoningen verdeeld over 2 woonlagen. De woningen hebben een oppervlakte van 61m². De woningen op de begane grond hebben een eigen terras en de overige woningen beschikken over een inpandig balkon. Alle woningen zijn voorzien van een 24-uurs alarmeringsysteem.

De Bining 2

De Bining 2 heeft 20 driekamerwoningen verdeeld over 2 woonlagen. De verdieping is met een lift bereikbaar. De woningen hebben een oppervlakte van 63 m². De woningen op de begane grond beschikken over een ruim terras en de overige woningen over een inpandig balkon. Alle woningen zijn voorzien van 24-uurs alarmeringsysteem.

Voor alle aanleunwoningen geldt dat u gebruik kunt maken van de faciliteiten van Nij Stapert. Dus lekker eten in het restaurant, meedoen aan een activiteit of een boodschap doen in de winkel, het is allemaal dichtbij.

Thuiszorg Wommels

Voor eventuele zorg kunt u een beroep doen op Thuiszorg Patyna. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u de zorg- en dienstverlening samen. Waar heeft u behoefte aan? Er wordt op maat een dienstenpakket voor u samengesteld.

Passend toewijzen

De woningen worden passend toegewezen. Passend toewijzen wil zeggen 'huren naar inkomen'. Hiermee wordt voorkomen dat iemand met een laag inkomen een hoge huur betaalt.

Inschrijven voor een aanleunwoning

Voor meer informatie over de aanleunwoningen, het passend toewijzen en het aanmelden kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent. Indien u dat wenst kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Anna Wiets Brander (zorgconsulent)

T. 06 - 30797008
E. annawiets.brander@patyna.nl