Mei elkoar!

Welkom bij

NIJ MARIËNACKER

Mariënacker 1

8711 CB Workum

0515 - 436 820

info@patyna.nl


Over de locatie

In het mooie stadje Workum vindt u Nij Mariënacker, een modern woonzorgcentrum met een ruime en warme uitstraling. Nij Mariënacker ligt aan de rand van het centrum, wat betekent dat u kunt meegenieten van alles wat Workum te bieden heeft.

In Nij Mariënacker staat comfortabel wonen voorop. Er zijn 52 ruime en moderne appartementen. Alle appartementen hebben een aparte slaapkamer, een ruime badkamer en een keuken met koelkast. Sommige appartementen zijn voorzien van een balkon. In de prachtige tuin kunt u heerlijk zitten of een wandeling maken. Ook wordt er veel georganiseerd. Wij koken elke dag verse maaltijden en nodigen u en uw vrienden of familie graag uit om een hapje met ons mee te eten.

Wat is er te doen?

We organiseren regelmatig leuke activiteiten en uitjes. We horen graag wat u leuk vindt om te doen, want wij organiseren graag activiteiten, die aansluiten bij uw interesses.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in Nij Mariënacker en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. Uw contactpersoon is ook het aanspreekpunt voor uw naasten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Geke Cleveringa.

Het cliëntendossier

We maken gebruik van het elektronisch cliëntendossier Lable Care. In dit dossier leggen we de zorgafspraken die we met elkaar maken vast. Het dossier is afgestemd op uw gewoonten en wensen. Verandert dit? Dan stellen we het dossier bij. Zo sluit de zorg altijd aan op uw persoonlijke situatie.

Met de service 'Mijn Lable Care' kunt u het cliëntendossier altijd inzien. Ook kan informatie toegevoegd worden. Het is prettig als u of uw eerste contactpersoon een bijdrage levert aan het vullen van het levensverhaal en het (aan)vullen van gewoonten en wensen. Dit helpt ons om de zorg zo persoonlijk mogelijk te maken.

Cliëntenraad

In de cliëntenraad van Nij Mariënacker praten cliënten, of vertegenwoordigers van cliënten, mee over onderwerpen, die spelen op de locatie. De cliëntenraad bestaat uit:

  • Mevr. A. de Groot-van der Waaij
  • Mevr. T. Harkema-van der Zee
  • Mevr. Y. Kok-Sterkenburgh
  • Dhr. A. van der Leij

Heeft u ideeën over zaken die beter geregeld kunnen worden? Of wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad via 0515 - 436 820.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens in Nij Mariënacker!

Een kijkje in Nij Mariënacker:

Nynke werkt in Nij Mariënacker en vertelt via een eigen pagina op Facebook over de activiteiten en belevenissen op de locatie:

Nynke van Patyna

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
8.4

Patyna, locatie Ny Mariënacker is 18 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Lekker eten in het restaurant van Nij Mariënacker De kapsalon in Nij Mariënacker Tijd voor ontspanning Een impressie van de hal Nij Mariënacker heeft een eigen winkeltje