Workum

In het mooie stadje Workum vindt u Nij Mariënacker, een modern woonzorgcentrum waar plaats geboden wordt aan ouderen met een zorgvraag. Nij Mariënacker ligt aan de rand van het centrum, wat betekent dat u kunt meegenieten van alles wat Workum te bieden heeft.

In Nij Mariënacker staat comfortabel wonen voorop. U heeft bij ons de keuze uit het wonen in een zorgappartement in het woonzorgcentrum of in één van onze aanleunwoningen van De Wende, De Hosta of Nij Mariënacker. In de aanleunwoningen woont u zelfstandig, maar kunt u altijd een beroep doen op de zorg en de faciliteiten van het woonzorgcentrum. Prettig wonen is één, maar gezelligheid en goed eten vinden wij net zo belangrijk. U kunt dagelijks kiezen uit twee leuke activiteiten gericht op spel, sport of creatief. Wilt u zich lekker laten verwennen, dan kunt u een bezoekje brengen aan de kapsalon, schoonheidsspecialiste of pedicure. In het mooie restaurant van Nij Mariënacker ben u samen met uw vrienden en familie van harte welkom voor een lunch, diner of gewoon een kopje koffie.

Facebook-ambassadeur
Nij Mariënacker heeft een eigen ambassadeur: Nynke van Patyna. Via haar eigen fanpagina op Facebook vertelt ze over de activiteiten en belevenissen op de locatie, aangevuld met leuke foto's.
Wilt u op de hoogte blijven? Volg haar op Facebook.
 

Dhr. Feenstra

Er is hier altijd veel te beleven