Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Centrale diensten verhuizen naar Sneek

Het servicebureau van Patyna gaat verhuizen. Vanaf 28 mei aanstaande zijn de centrale diensten gehuisvest in het kantoorpand aan de Harste 15 in Sneek. Dit is naast woonzorg- en behandelcentrum Ielânen.

De centrale diensten verhuizen naar het voormalige pand van woningcorporatie Accolade. Het gedateerde kantoor was al een tijd geleden overgenomen door Patyna. De verbouw duurde ruim een jaar. Het gebouw is volledig verbouwd en voldoet aan alle duurzame eisen. Zo zijn veel bestaande elementen behouden gebleven, zoals de fundering, de trap en de lift. Bovendien kunnen de verschillende kantoorruimtes afzonderlijk van elkaar verwarmd of gekoeld worden.

Op het servicebureau werken ongeveer 100 medewerkers. Zij houden zich onder andere bezig met Financien, ICT, P&O, Facilitaire Zaken en Communicatie. De centrale diensten zijn nu nog te vinden op twee verschillende locaties: in Joure en Bolsward. Dit is ontstaan door de fusie begin 2016 van de beide zorgorganisaties Tellens en Plantein. Het gebouw in Bolsward wordt verkocht, dat in Joure wordt bij het naastgelegen verzorgingshuis getrokken.

Ook het wijkserviceteam van Thuiszorg Patyna verhuisd naar het nieuwe pand.