Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Conferentie voor zorg en onderwijs

donderdag 19 oktober 2017

Interessante workshops, leuke ontmoetingen en een warm onthaal voor professionals in de zorg én onderwijs op 29 november. De eerste conferentie met als thema ‘de menselijke maat in de zorg’ vindt plaats op het ROC Friese Poort in Sneek van 16.00 tot 20.00 uur. Ook Patyna doet mee. Geestelijke verzorger Marcelle Mulder geeft een workshop over het spanningsveld tussen inhoud en werkdruk.

Tijdens de bijeenkomst staat de menselijke maat in de zorg centraal. Met als rode draad de zoektocht naar betaalbare, menselijke en kwalitatief hoogwaardige zorg, met een knipoog naar Hugo Borst.

De conferentie is ingevuld met verschillende lezingen, diverse workshops van o.a. Marcelle Mulder. Daarnaast worden gedachten gewisseld met collega’s over kansen en bedreigingen in de zorg en de voorbereiding van studenten op hun baan in de zorg. Hierbij staat de ontmoeting tussen professionals centraal, onder het genot van koffie/thee, een maaltijd en een afsluitend hapje en drankje.

De conferentie is bedoeld voor docenten, decanen, praktijkopleiders en stagebegeleiders. Aanmelden voor deze conferentie kan vanaf 1 november. Vanaf dan wordt er een aanmeldformulier gepubliceerd via deze link: https://www.facebook.com/ROCFriesePoortConferentieZorg