Mei elkoar!

De ICT-helpdesk zoekt tijdelijk versterking!

donderdag 29 juli 2021

De ICT-helpdesk is onderdeel van de afdeling ICT en ondersteunt dagelijks onze medewerkers bij het gebruik van een breed scala aan software en hardware. Dagelijks ontvangen zij een groot aantal telefoontjes en mailtjes met de meest uiteenlopende vragen. Het team staat al onze medewerkers met raad en daad bij, voor een zo groot mogelijk gebruiksgemak.

Het team van de ICT-helpdesk kan deze zomer tijdelijk versterking gebruiken in de periode van augustus tot en met circa half september (de exacte periode is in overleg). Deze versterking bestaat vooral uit het opnemen van de telefoon, het registreren van meldingen in het systeem en eventueel het oplossen en beantwoorden van (eenvoudige) vragen.

Ben jij of ken jij iemand die:

  • Ervaring heeft in het telefonisch te woord staan van mensen;
  • Klantgericht is;
  • Affiniteit heeft met en kan werken met computers;
  • Ervaring op wil doen als Medewerker ICT-helpdesk;
  • Vakantiewerk wil doen, op zeer korte termijn en minimaal twee dagen per week beschikbaar is.

Reageer dan snel door te mailen naar penoservicedesk@patyna.nl! Tip ook mensen buiten Patyna, ook zij zijn welkom om te reageren. Voor meer informatie over deze vakantiebaan kan je contact opnemen met interim manager ICT & Human Technology Jaap van der Schoor via 06-55367783 of jaap.vanderschoor@patyna.nl.