Mei elkoar!

Fidesta Zorg Franchise neemt Noflik Wenje over

dinsdag 7 april 2020

Fidesta Zorg Franchise neemt onze locatie Noflik Wenje in Oenkerk definitief over per 1 mei a.s. In februari was er al een voorgenomen besluit. De overname gaat door nu duidelijk is dat alle tien cliënten in Noflik Wenje blijven wonen. Irene van Dellen wordt de zelfstandig zorgondernemer van Fidesta Noflik Wenje.

De definitieve overname en invulling van het zorgondernemerschap geven alle betrokkenen rust en duidelijkheid na alle onzekerheden. Met de overname blijft Noflik Wenje voor de regio Trynwâlden behouden. Met alle bewoners en/of hun naasten zijn individuele gesprekken geweest. Alle tien bewoners hebben aangegeven graag in Noflik Wenje te blijven wonen. Ook een groot deel van de huidige medewerkers gaat mee naar Fidesta. 

Van Dellen is geen onbekende: zij werkt al een aantal maanden als verpleegkundige en teamleider in Noflik Wenje. Er zijn nog gesprekken gaande met een kandidaat om als duo het zorgondernemerschap in te vullen. “Het is geweldig dat de huidige bewoners op deze locatie kunnen blijven wonen en dat de bekende gezichten zorg blijven verlenen”, aldus Johan Krul, bestuurder van Patyna.