Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Fitness Online van start

dinsdag 18 december 2018

Vanaf februari 2019 organiseren we iedere maandagochtend van 10.30 tot 11.00 uur een online fitnessles in de Trynwâlden. Deelnemers hebben rechtstreeks contact met de docent door middel van een beeldbelverbinding.

Beeldbellen
Voor beeldbellen is een internetverbinding en een computer of laptop met een webcamera nodig. Beeldbellen houdt in dat een deelnemer niet alleen iemand hoort (zoals bij bellen), maar ook ziet. Het team van Patyna helpt om de techniek voor beeldbellen in orde te maken.

Groepsles
Fitness Online gebeurt in groepsverband. Maximaal acht deelnemers zetten op het afgesproken tijdstip hun computer aan. De fitnessdocent kan alle deelnemers zien en waar nodig individuele tips of advies geven. Heeft iemand bijvoorbeeld een stijve schouder en lukt het niet om de oefening zoals bedoeld uit te voeren, dan heeft de docent altijd wel een passend alternatief! Het leuke aan Fitness Online is zodoende dat deelnemers het gemak hebben van sporten vanuit huis, in combinatie met persoonlijke aandacht en een gezellig groepsgevoel.

Aanmelden
Wilt u meedoen met Fitness Online? Dan kunt u zich aanmelden bij Nienke Boers:

T. 06 - 30796965
E. nienke.boers@patyna.nl