Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Genieten van sportieve evenementen

dinsdag 8 augustus 2017

Het Wereld Kampioenschap atletiek in Londen, de PC in Franeker, de Sneekweek en niet te vergeten het kampioenschap van de OranjeLeeuwinnen. Maar liefst vier sportieve evenementen in één week!

Ook bij Patyna hebben de bewoners de afgelopen weken volop genoten van de verschillende sporten. Diverse locaties besteedden hier op een bijzondere manier aandacht aan. Op de locatie Saxenoord in Franeker werden afgelopen woensdag tijdens de belangrijkste kaatspartij van het jaar oliebollen gebakken en ’s middags werd de finale bekeken.

In de Flecke in Joure en het Bonifatiushuis in Sneek keken de bewoners afgelopen zondag naar de WK-finale tussen Denemarken en Nederland. De OranjeLeeuwinnen wonnen met 4-2. Gisteravond werden ze gehuldigd na een feestelijke rondvaart in Utrecht. In Aylva State in Witmarsum zat de afgelopen weken een hele bijzondere fan voor de televisie. De kleindochter van een bewoner speelde mee in Team Oranje!

In Sneek wordt er volop aandacht besteed aan de Sneekweek. Er zijn diverse activiteiten en de locaties zijn versierd met vlaggetjes. De optredens van onder andere Wietske Laverman in Frittemahof en Hotse van Bekkem in de Noorderhoek zorgden voor een uitstekende sfeer. Het WK atletiek en de Sneekweek zijn nog in volle gang. Jij kijkt toch ook?