Mei elkoar!
Waarmee
kunnen
wij u
helpen?
Klik hier

Inloopbijeenkomst 5 april appartementen Balk

woensdag 21 maart 2018

Zorgorganisatie Patyna, projectontwikkelaar Frisia Invest en Penta Architecten nodigen belangstellenden van harte uit om langs te komen bij de eerste inloopbijeenkomst van het voormalige gemeentehuis in Balk. In het gemeentehuis worden 20 appartementen ontwikkeld voor ouderen in de regio.

De nieuwe bewoners kunnen kiezen uit verschillende soorten appartementen, variërend in oppervlakte van 50 tot 150m2. De appartementen kijken deels uit op het riviertje de Luts, deels op het Haskerplein van Balk. En er is een privétuin voor algemeen gebruik voor de bewoners. Patyna wil met dit huisvestigingsconcept een veilige woonvorm bieden aan ouderen.

Er is bijvoorbeeld een gemeenschappelijke tuinkamer voor activiteiten en ontmoetingen, welke Patyna faciliteert en begeleidt. Zo nodig wordt professionele zorg geboden. In het complex blijft de huidige bibliotheek bestaan, naast een algemeen gemeenteloket.

De inloop-bijeenkomst vindt plaats op donderdag 5 april, belangstellenden zijn tussen 15:00 en 20:00 uur van harte welkom. Adres van het nieuwe complex is: Dubbelstraat 1, Balk. De ingang is via de hoofdingang.

Meer informatie over de appartementen vindt u in de folder.